DIGITÁLIS KÖNYVNYOMTATÁS

Tökéletes személyre szabás

Birds eye view of book printing services warehouse

Személyre szabott termékek az egész választékban

A személyre szabott nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó Signature Gifts az egyedi tartalmak trendvezető vállalata. 2009 óta a vállalat termékválasztékát olyan személyre szabott ajándékokkal bővítette, mint naptárak, poszterek, bögrék és textilek. A személyre szabott könyvek piacát ráadásul a Signature Books mellékágukkal hódítják meg.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

A siker jelei

A személyre szabott könyvek iránt robbanásszerűen megnövekedett igényekre való tekintettel a Signature Books minden évben egyre több rendelést kap – évente mintegy 300 000 személyre szabott könyvet készít.

A vállalatnak ezért olyan digitális nyomdagépre volt szüksége, amely a két gyártóhelyét egy fedél alá hozza, és mindig képes megfelelni az egyre rövidebb átfutási idővel, kiváló minőségben elkészíteni kívánt termékekre irányuló igényeknek.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Saját névvel fémjelzett nyomtató

A berendezés funkcióinak kialakításában a Signature Gifts a Canonnal együttműködve úgy döntött, hogy befektet az VarioPrint i300 készülékbe.

Az ideális megoldást azért a tintasugaras nyomtató jelentette, mert képes volt megfelelni a vállalat különböző követelményeinek, valamint lépéselőnybe hozta a vállalatot a versenytársakhoz képest. A gyártás automatizálásával a VarioPrint i300 megszünteti a leállási időt és növeli hatékonyságot.

Az PRISMAprepare nyomtatáselőkészítő szoftver a hasonló típusú tételeket csoportosítja a nyomtatáshoz, így a Signature Gifts a hatékonyabb működésnek és az egyenletes sebességnek köszönhetően nagyobb profit elérésére képes.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


A MINŐSÉG ÉS A VÉGEREDMÉNY TEKINTETÉBEN A NYOMDAGÉP LÉPÉST TUD TARTANI AZ IGÉNYEKKEL.

Peter Druce,
A Signature Gifts műszaki igazgatója

Tartani a lépést

Az új nyomdagép azáltal, hogy a személyre szabott könyvek gyártását egyetlen skóciai telephelyre vitte, lehetővé tette a Signature Gifts számára működési költségeinek jelentős csökkentését.

A VarioPrint i300 és a PRISMAprepare szoftver nyújtotta gyorsabb és intelligensebb munkavégzés a Signature Gifts számára az új könyvek gyorsabb és költséghatékonyabb közzétételét is jelentette további személyzet igénybe vétele nélkül. A vállalat így a legforgalmasabb két hónapban is levegőhöz jutott, és mindössze egyetlen műszakváltással 3,2 millió A4-es nyomatot bocsátott ki.

A Canon nyomtatási megoldásával a Signature Gifts most már képes megfelelni az állandóan növekvő igényeknek, értékesítései pedig azóta, lenyűgöző módon, 25%-kal nőttek.A NYOMDAGÉP LEÁLLÁS NÉLKÜL KÉPES A SZÍNES ÉS FEKETE-FEHÉR NYOMATOK VEGYES ELKÉSZÍTÉSÉRE.

Tudja meg, digitális könyvnyomtatási szolgáltatásaink segítségével miként fejlesztheti vállalkozását.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal