BESZERZÉS ÉS SZÁMLAKEZELÉS

A P2P automatizálás által támogatott növekedés

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Egy növekvő vállalkozás

A KEW Electrical az Egyesült Királyság egyik legdinamikusabban fejlődő független villamossági nagykereskedése, amely jelentős hírnévvel rendelkezik a készletek aznapi rendelkezésre állása és vásárlóközpontú személyzete révén.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

A gyors bővülés hatása

A vállalat olyan ütemben fejlődött, hogy a növekedés kezdte meghaladni a kapacitásukat, a finanszírozási csapat pedig évente több, mint 96 000 beszállítói számlát volt kénytelen manuálisan feldolgozni. Az egyenként kezelt papíralapú eljárások miatt nehéz volt pontosan nyomon követni az átvett, de ki nem számlázott termékeket. A költségek áttekinthetőségének hiánya a gyorsan bővülő vállalkozás pénzforgalmának csökkenéséhez vezetett.

A KEW Electrical vállalatnak olyan folyamatkezelési megoldásra volt szüksége, amely a vállalattal egy ütemben skálázható.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digitális átalakulás a Canon Purchase to Pay megoldással

A Canonnal való stratégiai partneri kapcsolatának alakulásával a KEW Electrical számlázási eljárását átfogó, automatizált Canon Purchase to Pay (P2P) megoldásra tudta váltani.

Ez a digitalizált munkafolyamat a KEW Electrical számlázási eljárásának 80%-át egyetlen platformon automatizálja, és az elektronikus számlákat automatikusan a megrendelési számhoz rendeli, rögzíti és iktatja. A gyorsabb és intelligensebb munkavégzés révén a Canon beszerzési és számlakezelési megoldásával a KEW Electrical jelentős produktivitás, teljes körű megfelelőség és a kiadások maximális átláthatósága mellett képes vállalkozása növekedésének fenntartására és támogatására.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


AZ AUTOMATIZÁLT RENDSZER AZONNALI ÉS HATÉKONY MŰKÖDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A SZÁMLÁK TÖBBÉ NEM VESZNEK EL A POSTÁN, ÉS FELDOLGOZÁSUK NEM KÉSVE TÖRTÉNIK.

Tim Standing,
a KEW Electrical pénzügyi igazgatója

Munkafolyamat-automatizálás a skálázható növekedésért

A P2P automatizálás bevezetésével a KEW Electrical ismét képes volt teljes mértékben átlátni és irányítani pénzforgalmát és kiadásait. Az ily módon megnövelt vásárlóerőnek köszönhetően többé nincs szükség kiegészítő személyzetre, és a beszállítói költségek is csökkennek – a vállalat pedig még teljesítési kedvezményben is részesül, ha a beszállítókat hamar kifizeti.

A KEW Electrical vállalat főosztályán a P2P megoldás jelentés- és kimutatáskészítési funkciói a teljes számlázási eljárás áttekinthetőségéről gondoskodnak, minimálisra csökkentve ezáltal a duplikált kifizetésekkel való visszaélés kockázatát.

Az automatizált megoldás olyannyira sikeresnek bizonyult a vállalat finanszírozási csapatában és főosztályán, hogy a KEW Electrical mostanra a Canon Purchase to Pay megoldást improduktív költségeinek kezelésébe is bevonta.ÓRIÁSI NÖVEKEDÉSI POTENCIÁL REJLIK BENNÜNK, ÉS TOVÁBBRA IS OLYAN PARTNERREL SZERETNÉNK EGYÜTT DOLGOZNI, AMELY NEMCSAK TÁMOGAT, HANEM VELÜNK IS MARAD UTUNK SORÁN.

Alakítsa át üzletmenetét gyorsabb, intelligensebb beszerzési és számlakezelési megoldásokkal.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal