ESETTANULMÁNY

Mini Professzorok - A tudomány szórakoztatóvá tétele az óvodás korú gyermekek számára


A Mini Professzor esettanulmányának letöltése


MEGBÍZHATÓ, KÖLTSÉGHATÉKONY, HASZNÁLATA VALÓBAN EGYSZERŰ… ÉS KIVÁLÓAN MUTAT NÁLAM.

Natasha Spink, franchisetulajdonos, Mini Professzorok
Children have an unquestionable thirst for learning.

A gyermekeknek kétségtelenül nagy a tudásszomja. A Mini Professzorok lehetőséget kínálnak arra, hogy szórakoztató és biztonságos környezetben sajátítsanak el új tudományos ismereteket, miközben rácsodálkoznak a környező világra.

A tudományos alapelvek egyszerű kifejtése izgalmas kísérleteken keresztül minden gyermek számára – az óvodától az iskolás korig – lehetőséget ad arra, hogy mini professzorrá válhasson.

Rising to the challenge

Felnőni a kihíváshoz

Natasha Spink a Mini Professzorok franchise vezetője St Albansban és Harpendenben. Vállalkozása viszonylag új, és gyorsan nevet kellett szereznie magának. Ezért olyan nyomtatót akart találni, amely képes megfelelni a franchise marketingigényeinek, valamint kielégíteni a tanfolyamokon részt vevő gyermekek támogatásához szükséges különböző nyomtatási követelményeket.

Canon megoldás

Sok kutatás után az interneten Natasha meg volt győződve arról, hogy a Canon MegaTank nyomtató minden igényét kielégíti, és azóta sem nézett vissza.

„A NYOMTATÓ LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A GYERMEKEK A KÍSÉRLETEK RÉSZEKÉNT MINDEN HÉTEN SOK KÜLÖNBÖZŐ TEVÉKENYSÉGEKET FOLYTATHASSANAK.”

Quote image

„Rengeteg különféle sablont és matricát kell kinyomtatnunk, és sok különböző típusú kártyát alkalmazunk. A Canon PIXMA G sorozata eddig mindenre tudott nyomtatni, amit az adagolótálcába helyeztem” – mondta Natasha.

A MegaTanks – integrált, könnyen újratölthető, nagy kapacitású tintatartályok, amelyekkel alacsonyabb áron lehet nagy mennyiségben nyomtatni – volt az egyik fő oka annak, hogy beszereztük a készüléket és felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Nagyszerű, hogy a tartályok mennyiségjelző vonalakkal vannak ellátva, mivel így pontosan látni lehet, mennyi tinta van bennük. Biztos, hogy ezáltal megtakarítottam pénzt, mert a régi nyomtatóm esetében sok tonerkazettát elhasználtam volna.

A vezeték nélküli funkciók is hatalmas pluszt jelentenek. A MegaTank nyomtató immár lehetővé teszi Natasha számára, hogy az egyik szobában felügyelje a gyerekeket, míg egy másikban a laptopjáról elküldje a nyomtatnivalókat, így nyugodt lehet afelől, hogy minden készen áll, amikor szüksége van rá.

Az órák végén a gyermekek emlékbe bizonyítványt kapnak, amelyek az általuk elsajátított új készségeket ünneplik. A MegaTank nyomtató megbízható és kiváló minőségű nyomtatási teljesítménye biztosítja, hogy a bizonyítványok nagyszerűen nézzenek ki és meg legyenek becsülve.

„Nagyszerű, hogy olyasmit adhatok a gyerekeknek, amire büszke vagyok. A minőség kiváló, így büszkén kitehetik otthon” – mondta Natasha.

Fényes jövő mindenkinek

Natasha hiszi, hogy a tanfolyamokon részt vevő gyerekek fényes jövő előtt állnak, és hogy a természettudományokkal ilyen korai életkorban történő ismerkedés csak hasznos lehet. Hasonlóképpen pozitívan értékeli a franchise-ot, és a több óvodára és általános iskolára való terjeszkedésre, valamint a szülők és a gyermekek bázisának növelésére vonatkozó terveket sző.

A Canon PIXMA G sorozatú nyomtató nagy szerepet játszik majd az úton.

Kapcsolódó esettanulmányok