Spazio-hero1

A Spazio81 megerősíti a Canonhoz fűződő kapcsolatát, hogy tovább fokozza a gyorsan növekvő üzleti forgalmat

A milánói központú, képzőművészeti képalkotásra specializálódott Spazio81 2008-as megalapítása óta a nyomdai tevékenysége és hírneve gyorsan növekedett. A Spazio81 miután irigylésre méltó, kiváló fotográfusokból és luxusmárkákból álló világszintű ügyfélportfóliót épített ki a fényképészeti nyomtatási minőségének köszönhetően – amelyet a Canon imagePROGRAF 60" 12 színű nagyformátumú nyomtató tett lehetővé –, tovább folytatta együttműködését a Canonnal, mindkét cég együttes digitális örökségéből merítve, hogy kibővítse a szolgáltatási portfólióját, és kihasználja a digitális nyomtatás biztosította számtalan lehetőség előnyeit.

A Spazio81 felismerte, hogy a fejlődés érdekében muszáj alkalmazkodnia és terjeszkednie. A képalkotásra specializálódott olasz cég a Canonnal karöltve kereste meg azokat a megoldásokat, amelyekkel egyszerre szolgálhatja ki és szárnyalhatja túl ügyfelei igényeit, miközben új piacokat is meghódíthat, mint például az építészet, mérnöki tudományok és kivitelezés, valamint a lakberendezés.

Spazio-image1

„Nagy elismerés a vállalkozásunknak, hogy bár Marco messzi odaát él New Yorkban, mégis hozzánk ragaszkodik a nyomtatásai elkészítésénél.”

Alessandro Locatelli, elnök-vezérigazgató, Spazio81