HSD-hero1

A hs Druck sikertervet készít a digitális nyomtatású személyre szabás terén

„Azzal a meggyőződéssel döntöttem a hs Druck megalapítása mellett, hogy a digitális szolgáltatással a kiváló minőségű nyomtatást is felülmúló, különleges terméket kínálhatok ügyfeleimnek” – emlékszik vissza Helmut Hörmanseder. „Nem a kis sorozatú termékek érdekeltek – a megszemélyesítésben rejlő lehetőségeket szerettük volna kiaknázni, hogy segítsünk ügyfeleinknek kitágítani nyomtatott marketingjük határait.”

A hs Druck három Canon imagePRESS kereskedelmi célú nyomdagépet használ, emellett az Objectif Lune Canon által támogatott PrintShop Mail változóadat-szoftverét és a DirectSmile képi megszemélyesítést lehetővé tévő szoftvert alkalmazza. „A Canon segített a lehető legtöbbet kihozni a digitális nyomdagépekből és a megszemélyesítés eszközeiből” – mondta Hörmanseder. Tanfolyamot hirdettek a Canon Essential Business Builder Program (EBBP) keretein belül – a független szakértők által nyújtott tanácsadói szolgáltatás az üzleti és piaci lehetőségeik maximális kiaknázásában segíti ügyfeleit.

HSD-image1
HSD-image2

„Az általunk megálmodott hs Druck képes átfogó marketing szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek – a fényképezéstől és kreatív tervezéstől kezdve a marketing tanácsadáson át egészen a megszemélyesített nyomtatásig és kivitelezésig. Egységes kapcsolattartási pontot biztosítunk ügyfeleink számára, és a kampányok teljes körű lebonyolítását vállaljuk. Szerintünk ez a nyomtatás pozitív jövője. Azért dolgozunk, hogy a Canon technológiájával és üzleti útmutatásával ez az elképzelés valóra váljon.”

„A Canon saját helyszíneinken tartott Essential Business Builder (EBBP) tanfolyamot a megszemélyesített nyomtatásról. Szakértői útmutatásuk valódi segítséget jelentett az összes résztvevő számára, hogy megértsék a technológiában rejlő lehetőségeket, és magabiztosan alkalmazzák és értékesítsék azokat ügyfeleik számára.”

Helmut Hörmanseder, alapító társtulajdonos