ABC- Hero1

Az új digitális nyomtatási munkafolyamat javítja a termelékenységet és a profit növekedését az ABC Imaging UK számára

Az általános üzemi költségeket ellenőrzés alatt tartva, az ABC Imaging UK számíthat a folyamatos profitnövekedésre. Ezen túlmenően a munkafolyamat fejlesztései nagyobb kapacitást teremtettek, lehetővé téve, hogy a cég több szolgáltatást nyújthasson az ügyfeleinek. Ezek közé tartozik a magas minőségű dobozos dokumentum készletek gyártása szerződési ajánlatokként, együtt számos új termékkel és alkalmazással.

A Canon és az Océ nyomtatókkal és szoftverekkel felszerelkezve, az ABC Imaging UK még közelebb került küldetése teljesítéséhez: »Miden alkalommal lenyűgözni minden ügyfelet.« „Előre haladva, látom, hogy az ABC vállalkozás a jövőben nagyon sikeres – mondja lelkesen Hawkins. – Nagyon jó olyan beszállítóval együttműködni, amely nem csak egy teljes termékskálát kínál, de hatékony és rendszeres kapcsolattartást az ügyféllel, valamint üzletfejlesztési támogatást is nyújt. Az Océ PRISMA munkafolyamatnak és a Canon imagePRESS technológiának hála, leegyszerűsítettük a műveleteket és növeltük a profitot az 50%-kal nagyobb teljesítmény és a 30%-kal kisebb költség eredményeként.”

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

„A Canon imagePRESS C7010VPS nyomdagépek bevezetésével drasztikusan lecsökkentettük a külső cégek felé történő kiszervezéseinket. Most már minden munkát a saját nyomdagépeinken végzünk, és ügyfeleinknek tetszik a minőség.”

Ray Hawkins, elnök-vezérigazgató