ESETTANULMÁNY

Forever Rose - Közös virágzás


Forever Rose esettanulmány letöltése


A KORÁBBAN HASZNÁLT LÉZER TONERHEZ KÉPEST JELENTŐS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁST ÉRTÜNK EL: A KÖLTSÉGEK HATVAN-HETVEN SZÁZALÉKKAL CSÖKKENTEK.

Asim Hussain, nemzetközi kereskedelmi igazgató, Forever Rose
Forever Rose

A Forever Rose története 1999-ben Londonban kezdődött, amikortól fogva örök életű rózsákkal látta el az Egyesült Királyságban és Belgiumban lévő királyi palotákat. A dubai székhelyű Forever Rose immár egy átfogó kínálatú luxus ajándékbolt, amely maradandó rózsákat, prémium csokoládékat és speciálisan kiválasztott parfümöket és oudokat kínál.

Significant challenges

Jelentős kihívások

A globális terjeszkedés azt hozta magával, hogy a Forever Rose több mint 500 embert alkalmazott. Mivel ezeknek a többsége rendszeresen adminisztratív feladatokat végzett, a napi nyomtatási feladatok jelentősnek bizonyultak.

A meglévő lézernyomtatási rendszer gyakran kifogyott a tonerkazettából, ami miatt állandóan újat kellett rendelni és a költségek tekintetében egyre nőtt a nyomás. A következetesen megbízható, magas termelékenység iránti igény és a nyomtatási költségek egyidejűleg való csökkentése olyan tényezők voltak, amelyekkel a tulajdonos, Ebrheem Al Samadi fontosnak tartotta, hogy foglalkozzon.

Canon megoldás

Ebraheem azt is fontosnak tartotta, hogy olyan vállalattal társuljon, amely illik ahhoz a tekintélyes márkához, amellyé a Forever Rose vált. A Canon és a MegaTank nyomtató kiválasztásával egyszerre tudta elérni összes célját.

„MIVEL EGY KIFINOMULT ÉS SZÉP EREDMÉNYT ADÓ NYOMTATÁSI FOLYAMATOT AKARTUNK MEGHONOSÍTANI, A CANON MELLETT DÖNTÖTTÜNK, MERT ÚGY TŰNT, AZ ÖSSZES OPCIÓ KÖZÜL CSAK A CANON KÍNÁLJA A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGET”

– mondta Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

A MegaTanks lehetővé teszi a Forever Rose számára, hogy megbízhatóan sokkal nagyobb mennyiségben nyomtasson anélkül, hogy aggódnia kellene a tinta kifogyása vagy a költségek növekedése miatt. Az előrenéző, beépített tintatartályok egyszerűvé teszik a festékszint szoros figyelemmel követését. A továbbfejlesztett palackkialakításnak köszönhetően pedig a feltöltések gyorsan és könnyen elvégezhetők, amikor eljön az ideje. Egyes helyszíneken a MegaTankset több mint 6 hónapja nem kellett újratölteni. Mindez aligha meglepő, ha figyelembe vesszük azt, hogy egy mindössze 3 nagy kapacitású fekete palackból álló készlet képes akár 18 000 oldal kinyomtatására is.

Canon solution


Napi rendszerességgel nyomtatunk – számlákat, kereskedelmi dokumentumokat, szerződéseket –, és a Canon MegaTank nyomtató kiválasztása során a nagy mennyiségű, megfizethető áron történő nyomtatás volt a legfontosabb szempont.

A fekete pigmenttinta ideális a mindennapi üzleti dokumentumok alacsony áron történő nyomtatásához, míg a kiváló minőségű, festékalapú színes tintákkal gyönyörűen egyenletes és természetes hatású fényképek nyomtathatók – a Forever Rose pedig kihasználta ezeket az előnyöket. Az örök életű rózsák ajándékozásakor az ügyfelek immár dönthetnek amellett, hogy egy, a Canon MegaTank nyomtatóval tökéletesen kinyomtatott személyes fényképet is mellékelnek, hogy erősebb, bensőségesebb kapcsolatot teremtsenek a megajándékozott személlyel.

A Canon MegaTank nyomtató alkalmazkodik a Forever Rose működéséhez, nem pedig fordítva. Ebben nagy szerepe van a Canon PRINT alkalmazásának, amely a távoli nyomtatást könnyíti meg. Az alkalmazottak okostelefonjukat párosítva közvetlenül, számítógép használata nélkül nyomtathatnak a készülékről.

Egymás mellett

Ebraheem bízik a jövőben, és olyan merész terveket sző, amelyek révén a Forever Rose egyre több sikert fog megtapasztalni nemzetközi szinten.

„Büszkén mondhatom, hogy a Canon mellettünk fog állni azon az úton, amely során a világ minden nagyvárosában nyitunk egy nagyobb üzletet” – mondta Ebraheem.

Kétségtelen, hogy a következő évtizedben a Canon PIXMA G sorozatú nyomtató kulcsfontosságú szerepet fog játszani.

Kapcsolódó esettanulmányok