ABC- Hero1

Az Armstrong Watson partneri kapcsolatra lép a Canonnal, hogy megvalósítsa a Vállalati társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó stratégiai jövőképét

A teljes körű könyvviteli szolgáltatást nyújtó Armstrong Watson túlkoros, megbízhatatlan és költséges összeállítású nyomtatóflottával rendelkezett, és felmerült az igény, hogy a nyomtatási feladatokat összhangba hozzák a vállalat társadalmi felelősségvállalási (CSR) irányelveivel – egy olyan területtel, aminek jelentős hatása van az ügyfelek döntéshozatalára. A Canonnal való közeli együttműködés révén, a papír- és energiamennyiség lefaragásával és a nyomtatáshoz kapcsolódó eszközök számának 70%-os csökkentésével elérték saját, környezeti hatásokra vonatkozó CSR-céljaikat, így a vállalat képes volt növelni a versenytársakhoz képesti előnyét ezen a téren.

ABC-image1
ABC-image1

„Mielőtt bármilyen javaslatot tettek volna, a Canon munkatársai fáradságot nem kímélve feltérképezték szervezetünket, hogy megértsék, mi az, amin javítani kell, és ennek mi a legjobb módja. Ügyfeleink vállalkozásának megértése a mi üzletfilozófiánknak is szerves része, ezért biztosak voltunk benne, hogy számunkra a Canon a legjobb partner.”

David Clarkson, kereskedelmi igazgató