ABC- Hero1

A Francis Combe Academy útra kel a Canonnal, hogy üzleti alapokra helyezze házon belüli nyomtatórészlegét

DWF-logo.jpg

A 2012-es drupa szakkiállításon a Messe Düsseldorf forgalmas termeiben sétálva Chris Turtonnak – a Francis Combe Academy e-igazgatójának az Egyesült Királyságban – volt egy határozott célja: találni egy olyan partnert, amely segíthet a reprográfiai részleget kereskedelmi alapokra helyezni.

Eredmények

Nagyobb mennyiség – az iskola fekete-fehér nyomtatásának 70%-a itt történik

Nagyobb mennyiség – az iskola fekete-fehér nyomtatásának 70%-a itt történik

Új, kiváló minőségű alkalmazások házon belüli gyártása

Új, kiváló minőségű alkalmazások házon belüli gyártása

Csökkentett veszteségköltségek – 7%-kal csökkent a papírfelhasználás és a kattintási díj

Csökkentett veszteségköltségek – 7%-kal csökkent a papírfelhasználás és a kattintási díj

7 000 font éves megtakarítás a házon belüli nyomtatás révén. További tervek a 12 000 font kiszervezési költség csökkentésére, a színes nyomtatás és a fejlett dokumentumkivitel bevezetésére 2016-ban a külső ajánlatok megerősítésére

7 000 font éves megtakarítás a házon belüli nyomtatás révén.
További tervek a 12 000 font kiszervezési költség csökkentésére, a színes nyomtatás és a fejlett dokumentumkivitel bevezetésére 2016-ban a külső ajánlatok megerősítésére

francis-combe-objective

Cél

A házon belüli nyomtatási környezet növelése szélesebb termékskála nyújtásával, és idő- és költséghatékonyan működni a haszon növelése érdekében.

Kihívások

A nyomtatási részleg fejlődését egy elavult könnyű gyártási munkafolyamat akadályozta.

francis-combe-595wide

Megközelítés

• A Francis Combe 1995-ben tette meg kezdő befektetéseit az irodai nyomtatási eszközökbe.

• Ez a partneri kapcsolat tovább fejlődött, ahogy a Francis Combe átalakult akadémiává 2009-ben, és a Canonhoz fordult, hogy megbízható üzleti tanácsadást kérjen arról, hogyan központosítsa és racionalizálja a nyomtatási munkafolyamatát. A hardver és szoftver befektetések mellett, az ügyfél részt vett Essential Business Builder Program (EBBP) modulokon és Canon rendezvényeken.

• 2014-re a Francis Combe kellően le volt nyűgözve saját haladásától, valamint a Canon technológiai és tanácsadói szolgáltatásaitól ahhoz, hogy további összegeket fektessen a VarioPrint technológiába. A Francis Combe azt is tervezi, hogy a jövőben bevezeti a színes nyomtatási technológiát és a fejlettebb dokumentumkiviteli lehetőségeket.