Digitális nyomtatás

A háromszori befektetés
megéri

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Különféle tervezők a kereskedelmi célú nyomtatásban

A Solent Design Studio egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, kereskedelmi célú nyomtatási szolgáltató. A családi vállalkozás dél-angliai vásárlói számára nyomtatott termékek, például irodaszerek, szórólapok, kézikönyvek, naptárak és könyvek széles körű választékának gyártására specializálódott.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Ismét szempont a digitális befektetés

A Solent Design Studio elindult ugyan a kis példányszámú digitális nyomtatás útján, tudatában volt azonban a digitális készletei jelentette hátrányának. A vállalatnak növelnie kellett kis példányszámú munkáinak hatáskörét, a litográfiás munkákról digitális megoldásokra kellett áttérnie, alkalmazásainak porfólióját pedig új hordozókkal, formátumokkal és matt bevonatokkal kellett bővítenie.

A Canon tanácsadóival való egyeztetéseket és a bemutatóteremben tett látogatást követően a Solent Design Studio két színes digitális nyomdagép – egy 100 lap/perces Canon imagePRESS C10000VP és egy imagePRESS C750 –, valamint egy fekete-fehér nyomtatáshoz használható VarioPrint 6160 mellett döntött.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitális forradalom kiváló minőségű nyomtatott fényképekkel

A folyamatos növekedéssel a digitális vállalkozás mára a vállalat jövedelmének közel felét jelenti.

A digitális minőség terén elért kiemelkedő mértékű fejlődésnek köszönhetően a Solent Design Studio litográfiás munkái jelentős részének digitalizálására volt képes – kifejezetten sötét árnyalatokat, különleges színeket és árnyékolást igénylő munkák esetén is. A Studio így most már újabb kis példányszámú vállalkozásokra koncentrálhat, amelyek a litográfiás nyomdagép gyenge példányszám-kapacitásából és az előző digitális nyomtatóinak rossz minőségéből adódóan korábban elérhetetlennek tűntek.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


ATTÓL A PILLANATTÓL KEZDVE, HOGY A CANONNAL KAPCSOLATBA KERÜLTÜNK, AZ EGÉSZ ÉLMÉNY INSPIRÁLÓ VOLT.

Martin Reynolds,
a Solent Design Studio ügyvezető igazgatója

Új funkciók és ami azon túl van

A Canon digitális nyomdagépek nyújtotta lenyűgöző nyomatminőség és bővített hordozóválaszték révén kinyílt a világ a Solent Design Studio számára.

A nyomdaipari vállalkozás az imagePRESS C750 által biztosított kétoldalas transzparensnyomtatási lehetőségnek köszönhetően ma már fekvő tájolású A4-es könyvek nyomtatására is képes. Ráadásul a névjegykártyák 90%-ának nyomtatása az imagePRESS C10000VP készüléken már digitálisan történik – pontos egyezéssel a Pantone-színekkel és rendkívül kis példányszámú csomagolási lehetőséggel.

Az ügyfélszerzési arány stabil növekedésével a Solent Design Studio fejlett nyomatminőség és bővített termékválaszték biztosításával tud ki a versenytársai közül.AMIKOR BEMUTATJUK VÁSÁRLÓINKNAK, MOST MÁR MILYEN DIGITÁLIS MEGOLDÁSOKRA VAGYUNK KÉPESEK, ELÁMULNAK.

Tudja meg, digitális nyomtatási szolgáltatásaink segítségével miként fejlesztheti vállalkozását.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal