DIGITÁLIS KÖNYVNYOMTATÁS

A tintasugaras megoldások színek egész világát nyitják meg.

Two male Digiforce employees at the book printing office

A digitális könyvnyomtatás üzletága virágzik

A hollandiai székhelyű Digiforce vállalat Európa-szerte biztosít digitális könyvnyomtatást az egyetemi és tankönyvkiadók számára. Automatizált munkafolyamata Hollandiában, Belgiumban és Németországban évente 500 000–600 000 kis vagy egyetlen példányszámban megjelenő könyvet gyárt.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

A fekete-fehér és a színes nyomtatás kombinációja

A színes és fekete-fehér oldalak külön gépeken történő nyomtatása meglehetősen költségessé teszi a vegyes oldalakat tartalmazó könyvek kiadását. Ráadásul az egyenetlen nyomtatási minőségre is nagyobb esély van.

A Digiforce vállalatnak olyan megbízható megoldásra volt szüksége, amely egyetlen készüléken képes megvalósítani a fekete-fehér és a színes nyomtatást. A készüléknek ráadásul folyamatosan megbízható működést kellett biztosítania.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Befektetés a tintasugaras nyomtatási technológiába

A Digiforce a Canonnal való több éves közös munkának köszönhetően tisztában volt vele, milyen szintű minőségre számíthat. Így amikor Frank van Boxtel ügyvezető üzlettárs az VarioPrint i300 révén először hallott a Canon új lapadagolós, tintasugaras nyomtatási technológiájáról, azonnal felismerte a benne rejlő nagy teljesítményű nyomtatási megoldást.

Azáltal, hogy a Digiforce a fekete-fehér és színes oldalakat tartalmazó könyveket egyetlen tintasugaras nyomdagép segítségével képes legyártani, vállalkozása üzleti portfóliójának bővítésével ügyfelei számára még színesebb nyomtatási lehetőségeket kínálhat.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…AZ EGÉSZ KÖNYV MINŐSÉGE EGYENLETES, A KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG RÉVÉN PEDIG TÖBBET TUDUNK NYÚJTANI ÜGYFELEINK SZÁMÁRA.

Frank van Boxtel,
a Digiforce ügyvezető üzlettársa

A megnövelt hatékonyság új lehetőségeket jelent

A Canon VarioPrint i300 nyomtatója forradalmasította a Digiforce egypéldányos könyvnyomtatási folyamatait. A vegyes oldalak nyomtatásának köszönhetően jelentősen megnőtt a hatékonyság, a folyamatos megbízhatóság révén pedig hosszabb lett az üzemidő. Az ily módon megemelkedett hatékonyság és egyenletes minőség segítségével a Digiforce mindössze 7 hét alatt 16 millió könyvet nyomtatott ki.

A kiváló minőségű nyomatok, valamint a csökkentett üzemi költségek és üzemidő a Digiforce számára új bevételi forrásokat teremtett. A vállalat bevezette például az új 4 órás könyvnyomtatási szolgáltatást, az VarioPrint i300 ugyanis lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a reggel megrendelt könyveket még aznap kézhez kapják.A VILÁG EGYIK LEGJOBB GÉPE.

Tudja meg, digitális könyvnyomtatási szolgáltatásaink segítségével miként fejlesztheti vállalkozását.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal