Digitális dekoráció: tele lehetőségekkel

Fedezze fel, hogy a digitális nyomtatás milyen új belsőépítészeti lehetőségeket kínál!

Magazin letöltése

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Használja ki a lakberendezésben rejlő lehetőségeket!

A digitálisan nyomtatott belsőépítészeti dekoráció átalakítja a teret, ahol élünk. A hotelek luxusnyomataitól az irodák nyomtatott üvegelválasztójáig, az áruházak fényképes falfestményeitől az otthoni személyre szabott tapétáig – e lakberendezési dekorációk a rohamosan növekvő ipari nyomtatási szektor egyik legkreatívabb és legfigyelemfelkeltőbb alkalmazásai.

A több típusú térben is alkalmazható belsőépítészeti grafikák iránti nagy keresletből kifolyólag a lakberendezési piac jelentős bevételi csatornát jelent sok nyomdai szolgáltatónak. Néhányan közülük már elkezdték a különféle lakberendezési tárgyak gyártását, észlelve, hogy ezek vállalkozásuk egyik fejlesztendő területét jelentik, míg mások a lehetőséget látták meg, és készen állnak a lakberendezési piacra való belépésre.

A Canon infografikája kiegészítés az Okos Dekor magazinhoz. Elemzi a lakberendezési iparág növekedését ösztönző tendenciáit, a különösen nagy lakberendezési igényekkel rendelkező szektorokat, és azzal is foglalkozik, hogy a legújabb digitális nyomtatási technológia hogyan segíthet a vállalkozásoknak az ezekben rejlő előnyök kihasználásában.

Infografika: A belsőépítészet lehetősége

Felülettől és környezettől függetlenül, ámulatba ejtő nyomtatás

Infografika megtekintése

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globális trendek és forradalmi funkciók

A vásárlók 71%-a kész arra, hogy fizessen az egyedi megoldásokért. A globális belsőépítészeti piac 2020²-ra várhatóan 644 milliárd dolláros árbevétellel számolhat – Ön készen áll a digitális nyomtatás forradalmára?

¹ „Making it personal” (Személyessé téve) - Deloitte, 2015

² Home Decor Market by Product - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014 – 2020 (Az otthoni dekorációs piac termékenként–globális lehetőség szerinti elemzése, valamint 2014–2020-as iparági előrejelzés), Allied Market Research, 2015

További megoldások

További tájékoztatás

Tudjon meg többet arról, milyen új bevételi csatornákat nyithat meg a Canon digitális nyomtatási technológiája!

Kapcsolat