Miért piacvezető a Canon a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatók között?

Az adatkezelés középpontjában: a nyomtatás

Canon MPS meeting

Az MPS új vezető szereplője

Az ügyfelek számára a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatások (MPDS) igazi lehetőséget kínálnak arra, hogy az adatok fizikális és digitális kezelése egy átfogó átalakulási stratégiában összpontosuljon. A funkció jövőbeni létjogosultsága mellett a termelékenység és a biztonság területén is jelentős fejlődés figyelhető meg. Legyen szó akár a dokumentumkezelési folyamatok teljes körű ellenőrzésének megvalósításáról vagy a menedzselt szolgáltatások világszerte történő bevezetéséről, az MPDS növeli a hatékonyságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a költségeket.

Több éven át tartó folyamatos növekedés után a Canonhoz kerültek az iparág legfontosabb szereplői, nyugat-európai piacvezető pozícióját az MPDS területén pedig az IDC elemzőcég is elismeri.

Open plan office

Az IDC beszámolója

Az IDC a „Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues” tájékoztatójában elismerően beszél a „Canon nagy múltra visszatekintő dokumentumkezeléssel és nyomtatással kapcsolatos üzleti tapasztalatáról, különösképpen a vállalat portfóliójáról, a piaci innovációiról és a nyomtatási szolgáltatásokat lehetővé tévő üzemeltetési szakértelméről”. A jelentés kiemeli továbbá, hogy a „digitális transzformáció jegyében a Canon az ügyfelek számára nyújtott munkafolyamati kapacitás bővítésére összpontosít, ezzel segítve a vállalatokat a papíralapú és elektronikus adatkezeléshez kapcsolódó legnagyobb kihívások legyőzésében”. A Canon bővítette a munkafolyamatok terén kínált megoldásait: fókuszba kerül az üzleti folyamatok optimalizálása, a folyamatos fejlődés, valamint a megoldások és a szolgáltatások biztosítása Európában és világszerte.”

A Canon az ügyfelek üzleti igényei szerint alakított legjobb megoldások megtalálása iránti elkötelezettsége kapcsán az IDC kiemelte, hogy a „Canon értékajánlata, amely a vállalat képalkotáshoz és a szkenneléshez kapcsolódó tudása mellett olyan hardver megoldásokat is tartalmaz, ami nem csupán képes a felhasználók széles spektrumának kiszolgálására, de a bővíthető szoftverek és technológiák segítségével a kisvállalatoktól a multinacionális vállalatokig mindenki számára megoldásokat kínál. A Canon szoftvertechnológiákból álló portfóliója mellett a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatások terén szerzett tapasztalatával is segíti az ügyfeleket a transzformációban a flották optimalizálásával kezdve a folyamatfejlesztés és a munkafolyamatok automatizálásáig bezárólag számos területen”

Open plan business meeting

A modern MPDS

A menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatások szempontjából igen kedvező időket élünk. Napjaink adatközpontú világában a papíralapú és az elektronikus dokumentumok (valamint az ezekben található információk) elengedhetetlenek a hatékony üzleti működéshez. Az adatmennyiség robbanásszerű növekedésével a modern adatok hatékony kezelése és fenntartása igazi kihívást jelent. Napjainkban ráadásul elvárás az is, hogy a vállalkozások birtokában lévő információk hozzájáruljanak az intelligensebb és hatékonyabb munkavégzéshez, és így nagyobb rálátást biztosítsanak az ügyfelek számára, illetve segítsék a további innovációt.

A dokumentum- és információkezelés folyton változó világában a Canon úgy fejleszti tovább menedzselt nyomtatási szolgáltatásait, hogy azok kielégíthessék az irodák és a központi reprográfiai részlegek igényeit, beleértve a több telephellyel rendelkező, a multinacionális, a multiregionális és a globális vállalatokat is.

Workers reviewing digital content


Szakértőkkel dolgozunk

Ahogy a digitális átalakulás egyre fontosabbá válik a vállalatok számára, a hatékony adatkezelés is minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bír. A nyomtatáskezelés digitalizálása, a szkennelés és a beolvasás használata mellett remek lehetőséget kínál a költségek csökkentésére, a biztonság növelésére. Az így felszabaduló munkaerő pedig az idejében átadott, releváns információk birtokában a nagyobb hasznot termelő, vagy értékesebb feladatokra koncentrálhat.

A több helyszínen és országban jelen lévő, valamint több márkát használó irodák és nyomtatóhelyiségek közti összetett nyomtatási szolgáltatás kezelése elvonja a belső erőforrásokat, ami idő- és pénzveszteséggel jár a vállalkozás számára. Ezen a területen a hozzáértő partnerek kulcsfontossággal bírnak. Az ügyfélközpontú szemlélettel és a munkafolyamat-megoldások bővített kínálatával a Canon segíti a vállalatokat a folyamatok optimalizálásában és a folyamatos fejlődésben. Továbbá egész Európában, az MPDS által képes megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítani.

A vállalatok igyekeznek nagyobb profitot termelni az alkalmazottak és részvényesek számára, így egyre többen ismerik azt fel,hogy az MPDS bevezetése lehetővé teszi számukra azt, hogy arra összpontosítsanak, amiben a legjobbak. Míg az adatkezelés hagyományosan vállalaton belül kezelt feladat, a nyomtatás, és főleg a nyomtatáskezelés még ma is az egyik legkevésbé költségszabályozott területek közé tartozik. Az MPDS bevezetése minden méretű vállalkozás esetében remek lehetőséget kínál az automatizálásra, ez pedig azonnali növekedést eredményezhet a termelékenységet, a költségeket és a biztonságot tekintve egyaránt.

Amennyiben vállalatánál Ön is szeretné bevezetni a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatásokat, tájékozódjon, hogyan segíthet Önnek a Canon a megfelelő Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások kialakításában.

További megoldások

További tájékoztatás

Tájékozódjon, hogyan gyorsíthatja üzletmenetét a Canon Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások segítségével!

Lépjen velünk kapcsolatba!