Canon Camera

Kompakt digitális

Canon PowerShot ZOOM (fekete) továbbfejlesztett készülékszoftverrel

Kerülj közelebb ezzel az ergonomikus kialakítású, fekete színű, egy szemlencsés, kompakt teleobjektíves kamerával. A gyors 3 lépéses zoom ideális választássá teszi a diszkrét megfigyeléshez, a 12 MP-es érzékelő pedig dátummal és időbélyegzővel ellátott képeket biztosít, a magasabb ISO-tartományt és a kiterjesztett rögzítési időt pedig a továbbfejlesztett készülékszoftver biztosítja.

Bemutatjuk a Canon PowerShot ZOOM Black készüléket továbbfejlesztett készülékszoftverrel

A PowerShot ZOOM black* fényképezőgépen kívül a továbbfejlesztett készülékszoftver a következő három funkciót kínálja: magasabb ISO-tartomány, megnövelt videórögzítési időtartam, valamint dátum- és időbélyegzővel ellátott képek.

Magasabb ISO-tartomány

A megfigyeléssel foglalkozó szakemberek különleges igényeire reagálva ISO 3200-ról ISO 12800-ra növelt ISO-érték rossz fényviszonyok között is nagyobb érzékenységet biztosít. Ez az extra érzékenység azt jelenti, hogy a témák sokkal könnyebben azonosíthatók még gyenge megvilágítás esetén is.5

Hosszabb videófelvételek

A PowerShot ZOOM alapkivitelében elérhető korlátozott, 9 perc 59 mp-es felvételi idővel szemben ez a típus megnövelt felvételi időt kínál, így akár 29 perc 59 mp hosszúságú, Full HD minőségű folyamatos videófelvétel készítésére is képes. A beépített akkumulátor akár 60 percnyi felvételi időt biztosít, ami ideálissá teszi az adatok gyűjtésére.6

Dátum- és időbélyegző

A modell egyedülálló jellemzője, hogy az állóképek időbélyeggel is elláthatók, így az események dokumentálásában is segítséget nyújt a bizonyítékgyűjtés során, ideális megoldást nyújtva a készenléti szolgálatoknál és egyenruhás szakmákban dolgozók számára.

Kicsi, hatékony, zsebre tehető

Ez a különleges PowerShot ZOOM modell matt fekete színt kapott, így ideális a készenléti szolgálatok és az egyenruhás szakmák képviselői, valamint a kormányzati felhasználók számára. A speciális firmware-frissítésnek köszönhetően számos új funkciót kínál, amelyek nem találhatók meg a fogyasztói modellen.

Zsebméretű PowerShot, amivel mindig közel kerülhetsz

A hordozható, digitális, egy szemlencsés gép a kiváló ergonómiának és a matt fekete kivitelnek köszönhetően diszkrét biztonsági megfigyelést tesz lehetővé. A maximális sokoldalúság érdekében USB-C-porton2 keresztül tölthető.

Nagy teljesítmény a különleges igényekhez

Rögzíts akár 29 perc 59 másodperc6 hosszú felvételeket Full HD minőségben, vagy készíts 12 MP-es, dátumbélyegzővel ellátott3 állóképeket, melyek a magas ISO-értéknek5 köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is megfelelő minőségűek.

CANON PowerShot ZOOM Black

Intuitív vezérlés a kezed ügyében

A teljesen automatikus vezérlést és alapvető beállításokat kínáló fényképezőgép 3 fokozatú zoommal rendelkezik, beleértve a 100 mm-es, 400 mm-es1 optikai és 800 mm-es digitális fókusztávolságot, hogy könnyen közelebb kerülj a témához.

CANON PowerShot ZOOM Black

Biztos és stabil kép

A 4 tengelyes optikai képstabilizátornak köszönhetően magabiztosan fényképezhetsz, a nagy fényerejű és éles 2,36 MP-es elektronikus képkeresővel pedig pontosan láthatod a felvétel témáját

Csatlakozás, vezérlés, alkotás

A Canon Camera Connect alkalmazás lehetővé teszi Wi-Fi-n keresztül történő távoli felvételkészítést. A képeket az okoseszközöddel beállított Bluetooth®4-kapcsolaton keresztül helyadatokkal is felcímkézheted.

Nézd meg közelebbről. Még közelebbről.

100 mm-ről, 400 mm-ről, vagy akár még messzebbről.

Műszaki adatok

 • Notification Imagee

  Magas ISO-érték5

  Képrögzítés és jó láthatóság még nagyon rossz fényviszonyok között is

 • Notification Imagee

  Dátum- és időbélyegző

  Rögzíts bizonyító erejű, dátummal és időponttal ellátott felvételeket3

 • Notification Imagee

  3 lépéses zoom

  Gyors váltás a 100 mm-es, 400 mm-es és 800 mm-es1 fókusztávolságok között

 • Notification Imagee

  12 megapixeles érzékelő

  Készíts részletes állóképeket

 • Notification Imagee

  Full HD videók

  Kiváló minőségű videók rögzítése 30p/25p/24p felbontásban

 • Notification Imagee

  USB-C

  A gyors és kényelmes töltéshez2

 • Notification Imagee

  Elektronikus kereső

  Nagy fényerejű, 2,36 MP-es elektronikus kereső segíti a téma megtekintését, a képrögzítést és a beállítások módosítását

 • Notification Imagee

  4 tengelyes optikai képstabilizátor

  Képek készítése és megtekintése kézből kisebb fáradtsággal

 • Notification Imagee

  Távvezérlés

  Vezérlés a Canon Camera Connect alkalmazással a diszkrét fényképezéshez

 • Notification Imagee

  Gyors sorozatfelvétel

  Örökítsd meg a pillanatot akár 10 kép/mp sebességgel

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

További információért kattints ide, hogy a Canon termékspecialistája kapcsolatba lépjen veled
CANON PowerShot ZOOM Black

A doboz tartalma

 • PowerShot ZOOM Black továbbfejlesztett készülékszoftverrel

 • IFC-100U interfészkábel

 • WS-800 csuklópánt

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

Canon PowerShot ZOOM (fekete) továbbfejlesztett készülékszoftverrel
Értékelések

Tartozékok

A Canon ezeket a külső gyártótól származó tartozékokat javasolja a PowerShot ZOOM élményének megőrzése és javítása érdekében. Kérjük, töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretnéd, hogy a Canon termékszakértője felvegye veled a kapcsolatot

Kapcsolódó termékek

Kattints az alábbi hivatkozásokra, és tudj meg többet a Canon távcsöveiről, amelyek kiváló optikai minőséget és képstabilizálási funkciót biztosítanak a kivételesen stabil látvány érdekében.

 • PowerShot ZOOM

  PowerShot ZOOM

  Ha a PowerShot ZOOM Black fényképezőgép nem rendelkezik továbbfejlesztett készülékszoftverrel, tekintsd meg az alábbi részleteket.
 • Canon Camera

  TENGERI TÁVCSÖVEK

  Ideális megoldást jelentenek jachton és más édesvízi vagy tengeri használathoz. Ezek a távcsövek akár a viharos vizeken is nyugodt megtekintési élményt biztosítanak.

  • Válaszd a 10-szeres vagy akár 18-szoros nagyítást
  • Optikai képstabilizátor a stabil képekhez
  • Időjárásálló, tartós kialakítás
 • Canon Camera

  LÁTVÁNYSPORTOKHOZ VALÓ TÁVCSÖVEK

  A kompakt és hordozható versenytávcsöveink kényelmes közelségbe visznek. Az optikai képstabilizátor kiemelkedően stabil képet eredményez, míg a széles képmező megkönnyíti a pálya vagy az égbolt pásztázását és a gyorsan mozgó témák követését.

  • Válaszd a 8-szoros vagy akár 12-szeres nagyítást
  • Optikai képstabilizátor a stabil képekhez
  • Kompakt és könnyű
 • Canon Camera

  CSILLAGFIGYELÉSHEZ VALÓ TÁVCSÖVEK

  A csillagfigyelő távcsöveink nagyobb tárgylencsével rendelkeznek, hogy több fényt engedhessenek be éjjel, valamint nagyobb nagyításra is képesek, hogy távolabb láthass velük. Kézi csillagfigyelés esetén a képstabilizátor stabilabbá teszi a képet, vagy akár egy állványhoz is könnyedén csatlakoztathatod a távcsövet.

  • Válaszd a 10-szeres vagy akár 18-szoros nagyítást
  • Optikai képstabilizátor a stabil képekhez
  • Kényelmesen kézben tartható
  1. A nagyítás 1,2-szeres/4,8-szeres/9,6-szeres a 100/400/800 mm-es értékek esetében, a feltüntetett fókusztávolságok 35 mm-es formátumban vannak megadva, és a 800 mm a 400 mm-es optikai fókusztávolság 2-szeres digitális zoomja.
  2. A fényképezőgéphez nincs mellékelve töltő. Minimális töltési követelmények: USB PD-képes áramforrás, amely legalább 5 V, 1,5 A áramot biztosít C típusú USB-kimenettel, és a mellékelt C típusú–C típusú USB-kábel segítségével.
  3. Dátumbélyegző csak állóképekhez.
  4. Kapható kis fogyasztású Bluetooth® technológiával. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Europe Ltd. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.
  5. A normál 100–3200-as ISO-érzékenységi tartományhoz képest a magas, 6400–12800-as ISO-tartomány alkalmazásakor a felvétel némi képzajt (érdesség, fénylő pont, csíkok stb.) és színegyenetlenséget mutat. Az AF-teljesítmény gyenge megvilágítás mellett (6400–12800-as ISO-tartomány használata esetén) megegyezik a normál 100–3200-as ISO-tartomány értékével.
  6. A maximális videófelvételi idő hosszabb, de a felvételi környezettől/helyzettől függően előfordulhat, hogy a felvétel a 29:59-es hossz elérése előtt leáll. Nem minden esetben garantált a maximális videófelvételi idő.