Skyline Network Security Cameras

Hálózati kamerák

Ahol a jó megfigyelés igazán számít, a Canon hálózati kamerái jelentik a megoldást.  Kompakt, mégis nagy teljesítményű kamerák, melyek kiemelkedő képminőséget biztosítanak még a gyengén megvilágított helyszíneken is, ahol nagyobb a biztonsági kockázat.

Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért.

A Canon technológia erősségei
A Canon hálózati kamerák számos funkciót kínálnak: valós idejű képbeállítást, többszörös video-adatfolyamot és kifinomult videoelemzést, hogy alaposan feldolgozhassa, felügyelhesse és jelölhesse a potenciális biztonsági fenyegetéseket, így változtatva az eszközt valóságos bizonyítékká.
Network camera on wall
Modern building at night
Képalkotás bármilyen fényviszony mellett
Az optikai és képfeldolgozó technológiák széles skáláját használó Canon hálózati kamerák tiszta, rendkívül részletgazdag képet biztosítanak bármilyen fényviszony mellett.
A projektköltségek minimalizálása
A nagy látószög és a fejlett riasztásérzékelési funkciók a kiemelkedő időjárás- és ütésállósággal kombinálva kiváló biztonsági funkciókat kínálnak alacsony projektköltségek mellett.
inside modern building

TermékválasztékTöbb mint 70 éves képalkotási szakértelmével a Canon hálózati kameráinak átfogó választéka minden szöget szemmel tart. A PTZ, dóm- és boxkamerák Full HD vagy 1,3 MP-es felbontással rendelkeznek, valamint nagy látószög és lenyűgöző képminőség jellemzi őket gyenge megvilágítás esetén is.