PlotWave 5000 sorozat

Egyszerű, biztonságos és intelligens.

Teljes mértékben integrált fekete-fehér széles formátumú nyomtatás: kiváló minőség és megbízható sokoldalúság problémáktól mentesen.

Brosúra letöltése

Adatlap letöltése

Demó videó lejátszása

Információkérés

PlotWave 5000 series

Egyszerű, biztonságos és intelligens.

Azokban a környezetekben, ahol előfordulhat, hogy bármikor összetett, nagy méretű műszaki dokumentumokat kell nyomtatni, a PlotWave 5000 sorozat kiváló minőséget és megbízható sokoldalúságot kínál, problémáktól mentesen: egyszerű nyomtatás, intelligens automatizálással, hogy az eredmény mindig lenyűgöző legyen.

Egyszerű

Már első pillanattól egyszerűen használható a beépített intelligens megoldásoknak és a kivételes egyszerűségnek köszönhetően. A legfrissebb dokumentumváltozatokat elérheti a kezdőmappájából, a felhőből vagy a helyi hálózatból, vagy használhatja az intuitív másolási és szkennelési funkciókat.

Biztonság

A SMARTshield a nyomtatási folyamat minden szakaszában védi az adatokat, most és a jövőben is. Amikor az adatok átvitel alatt vannak, biztonságos, titkosított protokollok gondoskodnak a védelmükről, nyugalmi állapotban pedig biztonságos, titkosított formátumban őrzi azokat a rendszer.

Intelligens

A PlotWave sorozat olyan intelligens automatikus funkciókat kínál, mint például a nyomathordozók egyszerű betöltése, a Pico Printing és a Radiant Fusing technológia, amely időt takarít meg és egyszerűbbé teszi az életét.

Story

PlotWave 5000 termékcsalád

Opcionális tartozékok

PlotWave 5000 series

PlotWave 5000 sorozat

Videó megtekintése

SMARTshield

Sokféle biztonsági funkció a legújabb PlotWave és ColorWave rendszerek teljes nyomtatási munkamenetébe beágyazva.
Rendszerei biztonságának megőrzésére tervezve: ma és a jövőben egyaránt.

Brosúra letöltése

ClearConnect

Nyomtasson bármilyen alkalmazásból, mobileszközről vagy internetes böngészőből. A ClearConnect csomag egyszerű munkamenetet biztosít a különálló nyomtatási feladatokhoz és a több fájlból álló, összetett dokumentumcsomagokhoz egyaránt.

Radiant Fusing

A Radiant Fusing fenntartható technológiája bármilyen irodai környezetben megállja a helyét. A Radiant Fusing segítségével minden a rendelkezésére áll: azonnali eredmények, egyenletesen kiváló minőség és energiamegtakarítás.

További tájékoztatás

Szeretne többet tudni a PlotWave 5000 sorozatról?

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!