Hero

Océ Colorado 1640

A minőséget, a termelékenységet és a jövedelmezőséget egyesítő, 1625 mm-es „roll-to-roll” UV-gél nyomtató.

Információkérés

Set print free

A nyomtatás szabadsága

Lépjen ki saját világából, és tudja meg, milyen is valójában a páratlan minőség, termelékenység és sokoldalúság.

Forradalmian új, „roll-to-roll” nyomtató egyedülálló UV-gél technológiával

Optimalizálja a termelékenységet, a minőséget, a felhasználási lehetőségek sokoldalúságát, valamint a működési költségeket egyetlen innovatív, 1625 mm-es „roll-to-roll” nyomtatóval, amely a Canon speciális UV-gél technológiájával és következő generációs automatizálási funkciókkal rendelkezik. Információs táblák és poszterek nyomtatásához ideális választás.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Colorado 1640

Összes funkció megtekintése

Áttörést jelentő termelékenység

A folyamatosan gyors nyomtatás és páratlan automatizálás olyan gyors termelést tesz lehetővé, amely korábban csak több „roll-to-roll” berendezés vagy nagyobb síkágyas nyomtatók használata esetén volt lehetséges.

Océ Colorado 1640
Outstanding Quality

Kitűnő minőség

Készítsen könnyedén kivételes minőségű, nagy felbontású nyomatokat az UV-gél technológia nyújtotta szélesebb színtér és pontos reprodukálhatóságnak köszönhetően.

Océ Colorado 1640

Páratlan sokoldalúság

Tapasztalja meg a páratlan rugalmasságot, amely egyszerre több munka kezelését is lehetővé teszi egyetlen eszközön. Készítsen gyönyörű nyomatokat a nyomathordozók lehető legszélesebb választékára, például vékony vagy hőre érzékeny típusokra akár kevesebb költséggel.

Low cost of operation

Alacsony működési költségek

Élvezze a kategóriájában legalacsonyabb működési költségeket és kitűnő megtérülést, amely akár 40%-kal kisebb tintafelhasználást és a mintegy 30%-os munkaerő-megtakarítást eredményez.

Gyors és hatékony tintasugaras nyomtatás

Az UV-gél technológia pontnövekedés mentes nyomtatást biztosít, így nagy sebesség mellett készít teljesen azonosan megismételhető képeket. A plakátok, molinók és más felületek nyomtatását 159 m²/óra sebességgel végzi el, kisebb beltéri nyomatokat pedig akár 40 m²/óra sebességgel is elkészít.

Fast Efficient Ink Jetting

Kiváló minőség

Az UV-gél technológiának köszönhetően szinte bármilyen nyomathordozón nagyszerű eredmények érhetők el, hiszen a precíz, éles pontok, a magas színtelítettség, a bőrtónusok pontos visszaadása és a fényes hatású megjelenés révén folyamatosan kiváló minőségről gondoskodik.

Excellent Quality

A termék műszaki adatai

2 tekercs automatikus adagolással és váltással*

Piezoelektromos, tintasugaras UV-gél nyomtató

159 m²/órás maximális sebesség

UV LED-es fixálás

CMYK

600×1800 dpi

Automatikus karbantartás

Max. 1625 mm-es tekercsszélesség

A részletes műszaki leírás megtekintése

Colorado 1640

*A használt nyomathordozótól függően