Canon Camera

Multifunkciós nyomtatók

imageRUNNER ADVANCE DX 6800 sorozat

Biztonságos, fenntartható, A3-as méretű fekete-fehér multifunkciós készülékek integrált felhőalapú szoftverrel a gyorsabb nyomtatáshoz és a dokumentumok gyorsabb digitalizálásához.

 • 60–70 lap/perc (A4)

  Nyomtatási sebesség

 • 270 kép/perc (A4)

  Szkennelési sebesség

 • Felhőalapú csatlakozás

  Digitális munkafolyamatok hatékonyságának növelése az alapértelmezettként telepített uniFLOW Online Express megoldással

 • 25,6 cm

  Teljesen digitális színes érintőképernyő

 • Gyorsítsa fel a digitális transzformációt egységes, felhőalapú szoftverrel és intelligens technológiákkal

  Alkalmazkodjon zökkenőmentesen az új munkamódszerekhez az integrált hardver- és szoftverelemeknek köszönhetően, amelyek bárhonnan biztonságos együttműködést tesznek lehetővé. Az intelligensebb technológia jobb felhasználói élményt biztosít az egyszerűbb munkafolyamatok és a megnövelt hatékonyság érdekében.

  Munkavégzés a felhőben

  A biztonságos felhőalapú kezelést biztosító, integrált uniFLOW Online Express szoftverrel bárhonnan hozzáférhet az újrafelhasználható dokumentumformátumokhoz.

  Hatékony nyomtatás és lapolvasás

  A gyors és megbízható intelligens technológiák gyors és kiváló minőségű eredményt biztosítanak, az intuitív dokumentumkezelési munkafolyamatok pedig leegyszerűsítik a tárolást, a keresést és a megosztást.

  Egyszerű szervizelhetőség

  Az egyszerű tonercsere, a fogyóeszközök élettartamára vonatkozó előrejelzések és a QR-kóddal elérhető okostelefonos oktatóanyagok segítségével minimálisra csökkentheti az állásidőt és a szervizköltségeket.

  Fokozott biztonságú titkosítás

  A dokumentumok bizalmas kezelése és az eszközök biztonsága érdekében a mindenre kiterjedő biztonság magában foglalja a McAfee Embedded Control szoftvert, a titkosított SSD adattárolást, valamint a TPM 2.0 szoftvert.

  Energiatakarékos teljesítmény

  A motor működésének és az új, környezetbarát tonernek a tökéletesítésével csökkent az energiafogyasztás és energia takarítható meg, ezzel segítve az irodai környezet fenntarthatóságát.

  Csendes kialakítás

  A hangszigetelés és a csökkentett rázkódás minimalizálja a zavaró működési zajokat és javítja a készülék alkalmazkodóképességét a hibrid irodai környezetekhez.

  Termékcsalád

  Találja meg a megfelelő A3-as méretű fekete-fehér multifunkciós készüléket, amely valamennyi hibrid munkaterületen megfelel az üzleti hatékonysággal szemben támasztott követelményeknek.

  Tartalom letöltése

  Tudjon meg többet arról, hogy a Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6800 sorozat hogyan támogatja a fenntartható hibrid munkavégzést.

  Szeretne többet megtudni erről a termékről?

  Fedezze fel, hogy a nagy teljesítményű nyomtatás és lapolvasás hatékonysága hogyan gyorsíthatja fel a digitális transzformációt.

  TERMÉK

  A sorozat termékei

  A gyors és megbízható, A3-as méretű fekete-fehér multifunkciós készülékek támogatják a digitális transzformációt az összes hibrid munkaterületen.

  Funkció

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX 6870i

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX 6860i

  Nyomtatási sebesség

  70 lap/perc (A4) nyomtatási sebesség

  60 lap/perc (A4) nyomtatási sebesség

  Szkennelési sebesség

  270 kép/perc (A4) szkennelési sebesség (kétoldalas)

  270 kép/perc (A4) szkennelési sebesség (kétoldalas)

  Szoftver

  uniFLOW Online Express

  uniFLOW Online Express

  Biztonság

  Titkosított SSD

  Titkosított SSD

  Utófeldolgozási lehetőségek

  Tűzőfiniser, füzetfiniser és lyukasztóegység

  Belső finiser, lyukasztóegység, tűzőfiniser és füzetfiniser

  Díjak

  Kapcsolódó termékek és megoldások

  Fedezze fel az imageRUNNER ADVANCE DX szélesebb portfólióját, és tekintse meg a Canon folyamatosan fejlődő eszközeit és technológiáit, amelyek jövőbiztossá alakítják vállalkozását.

  További tájékoztatás

 • Digitális transzformáció

  CIKK

  Digitális transzformáció: hogyan írja át a digitális technológia az üzleti életet?

  A digitális eszközök használata egy új szervezeti normává válik.

 • A digitális transzformáció jegyében

  A vállalkozások jövője digitális. Fedezze fel a Canon imageRUNNER ADVANCE hagyományain alapuló, intelligens eszközök új generációját, melyek bővítik és továbbfejlesztik üzleti lehetőségeit: ez a Canon imageRUNNER ADVANCE DX.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Garantált biztonság

  A teljes körű védelem dokumentumai, hálózata és eszköze számára mindenre kiterjedő biztonsági funkciók által – beleértve a McAfee Embedded Control szoftvert is – teljes nyugalmat biztosít Önnek.

  Szeretne többet megtudni erről a termékről?