Canon Camera
Új

Érzékelőegység

Canon imagePRESS C10010VP érzékelőegység

Biztosítson egységes megjelenést az első laptól az utolsóig a színtónus és az elő-hátoldal regisztráció nyomtatás előtti és közbeni automatikus beállításának köszönhetően.

Állandó színkonzisztencia és regisztrációs pontosság – nehézségek nélkül

Az érzékelőegység a nyomtatás megkezdése előtt beállítja az elő-hátoldali regisztrációt és a színtónust, és ezeket nyomtatás közben figyeli, illetve automatikusan módosítja – így a nyomtatási folyamat során mindvégig megőrizhető az egységes minőség, anélkül hogy a folyamatos kézi kalibrálásra kellene időt és költségeket fordítani.

Automatikus kalibrálás nyomtatás előtt

A C10010VP felhasználói felületén történő egyetlen kattintás elegendő, hogy az érzékelőegység elvégezze a színárnyalat-beállítást és az elő-hát regisztrációt, így Ön kevesebb mint egy perc alatt nyomtathat.

Automatikus beállítás nyomtatás közben

A C10010VP sorozat lehető legjobb kihasználása érdekében az érzékelőegység figyeli és módosítja a beállításokat nyomtatás közben, hogy bármiféle kezelői beavatkozás nélkül optimális színminőséget és elő-hát regisztrációt biztosítson.

Sensing Video

Használja ki a gyorsabb, kiváló minőségű nyomtatás előnyeit

A hatékonyságnövelő érzékelőegység a nyomtatás előtt automatikusan kalibrálja a színminőséget és az elő-hátoldali regisztrációt, majd a nyomtatási folyamat során módosítja és megtartja ezeket a beállításokat, így optimális nyomtatási minőség érhető el anélkül, hogy a nyomatok ellenőrzésére és a beállítások finomhangolására kellene időt pazarolni.
További információk [pdf, 444 kb]

Kapcsolódó termékek és megoldások

 • imagePRESS C10010VP termékcsalád

  Az imagePRESS C10010VP termékcsalád ideális választás az olyan nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó vállalatok számára, akik folyamatosan nagyobb mennyiségre, változatos utófeldolgozásra, magasabb minőségre és nagyobb nyereségre törekednek.

 • Vizsgálóegység

  imagePRESS C10010VP vizsgálóegység

  Őrizze meg az egységes minőséget a kézi ellenőrzésekre fordított idő és költségek nélkül. A vizsgálóegység minden egyes kinyomtatott oldalnál automatikusan figyeli a hibákat, például a szennyeződést, a torzítást és a csíkokat, ráadásul lehetővé teszi a hibás oldalak eltávolítását és automatikus újranyomtatását.

 • Fejlett automatizálási modulok

  imagePRESS C10010VP automatizálási modulok

  Gondoskodjon egységes színű, kiváló minőségű nyomatokról automatizált minőségbiztosítással – így megtakaríthatja a kézi ellenőrzésre és beállításra fordított időt és költségeket.

 • Szeretne többet megtudni erről a termékről?