Canon Camera
Új

Vizsgálóegység

Canon imagePRESS C10010VP vizsgálóegység

Az imagePRESS C10010VP sorozatnál nincs szükség a nyomatok kézi ellenőrzésére, mivel minden egyes oldal esetében pontos, automatikus minőségbiztosítást kínál.

 • 0,2 mm átmérőjű

  hibaészlelés

 • 64 állítható zóna

  az egyes oldalak vizsgálatának testre szabásához

 • 9 érzékenységi szint

  Minden egyes vizsgálati zónához beállítható

 • Gondoskodjon tökéletes nyomatokról kézi ellenőrzés nélkül

  A vizsgálóegység minden kinyomtatott oldalon figyeli a hibákat, például a szennyeződéseket, a torzítást és a csíkokat, és lehetőséget ad a hibás oldalak automatikus eltávolítására és újranyomtatására – így a fizikai ellenőrzésekre fordított plusz idő és költségek nélkül is megőrizheti az egységes minőséget.

  Készítsen mindig tökéletes nyomatokat

  A vizsgálóegység rendkívül pontos, és a nyomtatás lelassítása nélkül képes észlelni még a 0,2 mm-es apró tökéletlenségeket is, ezáltal minden oldal egységesen mentes lesz a hibáktól.

  Takarítson meg időt az automatikus újranyomtatással

  Az ellenőrzési feltételeknek meg nem felelt oldalak automatikusan eltávolíthatók és újranyomtathatók, így kézi beavatkozás nélkül születnek kiváló minőségű nyomatok.

  Optimalizálja a pontosságot, az erőforrás-felhasználást és a hatékonyságot kiemelt ellenőrzési területek beállításával

  A felhasználók kilenc rendelkezésre álló érzékenységi szinten belül oldalanként akár 64 zónát állíthatnak be. A vállalati logókhoz például magasabb minőségi szabvány is beállítható, míg a háttérképek esetében a kevésbé szigorú ellenőrzés javasolt. Ezáltal elkerülhető, hogy az erőforrásokat szükségtelen újranyomtatásokra kellene pazarolni, ugyanakkor nem kell lemondani a fontos részletekről sem.

  Inspection Unit

  Kompromisszumok nélküli fejlesztések

  A kézi ellenőrzés általában egy magasan képzett kezelőt igényel, aki jelentős időt tölt az egyes oldalak hibáinak ellenőrzésével – ez egy költséges folyamat, amelynél még így is előfordulhatnak emberi hibák. Engedje át ezt a folyamatot a vizsgálóegységnek a munka pontos, ugyanakkor időtakarékos elvégzése érdekében.
  További információk [pdf, 444 kb]

  Kapcsolódó termékek és megoldások

 • Fejlett automatizálási modulok

  imagePRESS C10010VP automatizálási modulok

  Gondoskodjon egységes színű, kiváló minőségű nyomatokról automatizált minőségbiztosítással – így megtakaríthatja a kézi ellenőrzésre és beállításra fordított időt és költségeket.

 • Érzékelőegység

  imagePRESS C10010VP érzékelőegység

  Érjen el egységes megjelenést minden egyes oldalon. Az érzékelőegység a nyomtatás előtt és alatt automatikusan beállítja és figyeli az elő-hátoldali regisztrációt és a színtónust, így folyamatos, azonnali módosítással éri el a munka beállításoknak való megfelelést.

 • imagePRESS C10010VP termékcsalád

  Az imagePRESS C10010VP termékcsalád ideális választás az olyan nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó vállalatok számára, akik folyamatosan nagyobb mennyiségre, változatos utófeldolgozásra, magasabb minőségre és nagyobb nyereségre törekednek.

 • Szeretne többet megtudni erről a termékről?