Canon Camera
Új

Fejlett automatizálási modulok

Fejlett automatizálási modulok

Az imagePRESS C10010VP sorozathoz

Biztosítson egységesen kiváló minőségű nyomatokat anélkül, hogy a kézi ellenőrzésre és a beállítások módosítására kellene időt és költségeket pazarolnia

A kereskedelmi célú nyomtatással foglalkozó munkakörnyezetekben a minőségbiztosítás gyakran munka- és időigényes, mivel több órányi ellenőrzést, kézi módosítást és újranyomtatást igényel. Az imagePRESS C10010VP sorozat két kiegészítő automatizálási lehetőséget is támogat, hogy kézben tartsa a dolgokat Ön helyett.

Automatizálja a regisztrációt és a színárnyalat-beállításokat még a nyomtatás megkezdése előtt

Azzal, hogy nyomtatás előtt konfigurálja a színtónust, és beállítja az elő-hát regisztrációt, jelentősen megnövelheti a nyomtatásra rendelkezésre álló időtartamot. Az érzékelőegységnek köszönhetően csupán egyetlen kattintással csökkenthetők a nyomtatás előtti beállítások.

Megtartja a színbeállításokat és a regisztrációs beállításokat a nyomtatási folyamat során

Az érzékelőegység a nyomtatási folyamat során mindvégig figyeli a színtónust és a regisztrációt minden egyes oldalon, miközben visszajelzést ad a vezérlőnek a beállítások módosításához, hogy azok mindig egységesek legyenek.

Gondoskodik róla, hogy minden oldal tökéletes legyen

A vizsgálóegység minden lapot ellenőriz, hogy nincsenek-e rajta porszemek, foltok, csíkok és egyéb hibák, beállítható precíziós szinteken. Ezután szükség esetén automatikusan újra tudja nyomtatni a rosszul sikerült oldalakat, így teljesen tökéletes nyomat lesz a végeredmény.

Sensing Video
Inspection Unit

Fedezze fel az imagePRESS C10010VP automatizálási modulokat

A Canon kiegészítő automatizálási lehetőségei fejlett minőség ellenőrzést biztosítanak, gondoskodva a legmagasabb nyomtatási szabványoknak való megfelelésről.

Brosúra elolvasása

Tudja meg, mire képes az imagePRESS C10010VP termékcsalád és a hozzá opcionálisan beszerezhető fejlett automatizálási modulok.

Kapcsolódó termékek és megoldások

 • imagePRESS C10010VP termékcsalád

  Az imagePRESS C10010VP termékcsalád ideális választás az olyan nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó vállalatok számára, akik folyamatosan nagyobb mennyiségre, változatos utófeldolgozásra, magasabb minőségre és nagyobb nyereségre törekednek.

 • Vizsgálóegység

  imagePRESS C10010VP vizsgálóegység

  Őrizze meg az egységes minőséget a kézi ellenőrzésekre fordított idő és költségek nélkül. A vizsgálóegység minden egyes kinyomtatott oldalnál automatikusan figyeli a hibákat, például a szennyeződést, a torzítást és a csíkokat, ráadásul lehetővé teszi a hibás oldalak eltávolítását és automatikus újranyomtatását.

 • Érzékelőegység

  imagePRESS C10010VP érzékelőegység

  Érjen el egységes megjelenést minden egyes oldalon. Az érzékelőegység a nyomtatás előtt és alatt automatikusan beállítja és figyeli az elő-hátoldali regisztrációt és a színtónust, így folyamatos, azonnali módosítással éri el a munka beállításoknak való megfelelést.

 • Szeretne többet megtudni erről a termékről?