Lens Guru FAQs

Érintse meg a kezdőképernyőn található ikont, és indítsa el az alkalmazást. Amikor megjelenik az EOS 1200D útmutató üdvözlő képernyője, kezdje meg a navigálást az alkalmazásban az oldal bal felső sarkában található menü ikon segítségével.

Az alkalmazás egy adott részéhez (pl. „Getting Started” (Első lépések)) való navigáláshoz érintse meg a menü megfelelő opcióját. Egyes menüelemek érintésre lenyílva alrészeket jelenítenek meg.

Az alkalmazás főmenüjében érintse meg az „About” (Névjegy). majd a „Send Feedback (Visszajelzés küldése) elemet. Szívesen meghallgatjuk az alkalmazásra vonatkozó visszajelzését, legyen az kedvező, vagy kedvezőtlen. Szeretnénk arra vonatkozó javaslatait is meghallgatni, hogyan fejleszthetnénk tovább az EOS 1200D útmutató alkalmazást.

Keressen rá a „Canon EOS 1200D útmutató” kifejezésre az App Store áruházban a készülékén, és az ikon megérintésével válassza ki azt a keresési eredmények közül. Amikor betöltődik az alkalmazás oldala, a telepítéséhez érintse meg a „Free” (Ingyenes) elemet. A mobilhálózati adatátviteli költségek elkerülése érdekében Wi-Fi kapcsolaton keresztül töltse le az alkalmazást. Az EOS 1200D útmutatót az iTunes oldalról is letöltheti Windows vagy Mac számítógépére. Keressen rá az alkalmazás nevére az iTunes áruházban, majd válassza ki azt a keresési eredmények közül az adott ikonra kattintva. A letöltéshez kattintson a „Free” (Ingyenes) gombra. Az EOS 1200D útmutató telepítése akkor történik meg iPhone vagy iPod Touch készülékre, amikor legközelebb szinkronizálja azokat a Windows vagy Mac számítógéppel.

If the Canon Lens Guru app is updated in iTunes or the Play Store you will be notified via your device.

On your iPhone or iPod Touch go to the Updates tab on the App Store app to download the update. If you have turned on automatic updates (only available in iOS7) the updated app will automatically download to your device.

On your Android smartphone follow the prompts on your device, or go to Play Store and select My apps via the menu button to download the update.

A kezdeti telepítést követően az alkalmazásnak videotartalmat és a kézikönyvet kell letöltenie az interneten keresztül (az adatátviteli költségek elkerülése érdekében ajánlott ezt Wi-Fi hálózaton keresztül végezni). Ezt követően minden tartalom a készüléken tárolódik, azaz offline, internetkapcsolat nélkül is használható.