Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Gyorsuljon fel az információáramlás javításával

Kihívások

A napjainkra jellemző adatrobbanás azt jelenti, hogy minden eddiginél több dokumentumot és információt kell kezelnie – és ezekhez az irodából és távolról is hozzá kell férnie. Nem könnyű felgyorsítani a vállalkozáson belüli kommunikációt anélkül, hogy sérülne az adatok biztonsága.

Innovatív információ- és nyomtatáskezelő eszközeink segítenek az irodai és mobil munkaerőnek is dokumentumaik könnyebb megosztásában – akár szemtől szemben, virtuálisan vagy nyomtatott formában.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Esettanulmány

Tudja meg, hogyan segítettünk a St. James kórháznak a hatalmas mennyiségű bizalmas információ gyorsabb és hatékonyabb kezelésének megvalósításában, miközben az adatbiztonság szintjét is növeltük.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk üzletmenetének felgyorsításában

További információk

Ügyfél alkalmazások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

menedzselt nyomtatási szolgáltatások
Emelje a nyomtatási szolgáltatását a következő szintre a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megoldásunkkal. Bármilyen nagy legyen a szervezete és összetett a nyomtatási szolgáltatása, a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megoldásaink növelik a produktivitást, miközben csökkentik a költségeket és a hulladékmennyiséget.

Dokumentumdigitalizálás

dokumentumok szkennelése és automatizálás
A mai digitális világban a dokumentumok feldolgozásának képtelensége gyorsan lelassíthatja az üzletmenetet. Dolgozzon gyorsabban és intelligensebben azáltal, hogy felhagy a papír használatával, és lehetővé teszi a munkatársai számára, hogy bárhol hozzáférhessenek a dokumentumokhoz.

Igény szerinti dokumentumgyártás

Igény szerinti dokumentumgyártás
A nem elég hatékony gyártási munkafolyamatok lelassítják a szervezetét. Tudja meg, hogyan javíthat a nyomtatott anyagok minőségén és konzisztenciáján, miközben növeli a produktivitást és pénzt takarít meg az igény szerinti dokumentumgyártással.

A következő is érdekelheti

  • Canon
  • ...
  • Adat- és nyomtatáskezelés – Felgyorsítani