Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Gyorsuljon fel az információáramlás javításával

Kihívások

A napjainkra jellemző adatrobbanás azt jelenti, hogy minden eddiginél több dokumentumot és információt kell kezelnie – és ezekhez az irodából és távolról is hozzá kell férnie. Nem könnyű felgyorsítani a vállalkozáson belüli kommunikációt anélkül, hogy sérülne az adatok biztonsága.

Innovatív információ- és nyomtatáskezelő eszközeink segítenek az irodai és mobil munkaerőnek is dokumentumaik könnyebb megosztásában – akár szemtől szemben, virtuálisan vagy nyomtatott formában.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Esettanulmány

Tudja meg, hogyan segítettünk a St. James kórháznak a hatalmas mennyiségű bizalmas információ gyorsabb és hatékonyabb kezelésének megvalósításában, miközben az adatbiztonság szintjét is növeltük.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk üzletmenetének felgyorsításában

További információk

Ügyfél alkalmazások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

menedzselt nyomtatási szolgáltatások
Emelje a nyomtatási szolgáltatását a következő szintre a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megoldásunkkal. Bármilyen nagy legyen a szervezete és összetett a nyomtatási szolgáltatása, a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megoldásaink növelik a produktivitást, miközben csökkentik a költségeket és a hulladékmennyiséget.

Dokumentumdigitalizálás

dokumentumok szkennelése és automatizálás
A mai digitális világban a dokumentumok feldolgozásának képtelensége gyorsan lelassíthatja az üzletmenetet. Dolgozzon gyorsabban és intelligensebben azáltal, hogy felhagy a papír használatával, és lehetővé teszi a munkatársai számára, hogy bárhol hozzáférhessenek a dokumentumokhoz.

Mérnöki feladatok, építészet, kivitelezés és menedzsment (AEC&M) projekt-együttműködés

mérnöki feladatok, építészet, kivitelezés és menedzsment projekt-együttműködés
Javítsa az építészeti projektek kezelését: tegye lehetővé, hogy az érintettek bárhonnan hozzáférhessenek a tervezés adataihoz. A jobb minőségű, nagy formátumú nyomtatások gyorsabb és gazdaságosabb kivitelezése csökkenti a fejlesztési költségeket, miközben biztosítja azt a pontosságot, amely az építészeti tervek elkészítéséhez szükséges.

Igény szerinti dokumentumgyártás

igény szerinti kommunikáció
Törje át a házon belüli nyomtatás hagyományos sebességi és minőségi korlátait, és csökkentse a költségeket, illetve a hulladékmennyiséget a Canon igény szerinti kommunikációs eszközeivel, valamint műszaki és üzleti támogatásával.

A következő is érdekelheti