Regionális – Páneurópai partnerkapcsolatok támogatása

Proaktív együttműködést folytatunk számos nagy regionális partnerséggel. A Kyosei japán vállalati filozófiánkkal összhangban törekszünk a vállalati társadalmi felelősség terén teljesíteni kötelességeinket, pozitív változásokat előidézni az emberek életében és a környezetben és megfelelni az érdekeltek elvárásainak.

Partnereink között szerepel a Vöröskereszt és a Canon Foundation alapítvány. Országos irodáinkat arra buzdítjuk, hogy vegyenek részt ezekben a partnerkapcsolatokban is a saját helyi együttműködéseik mellett.


Vöröskereszt
Európa 16 országában folytatunk együttműködést a Vöröskereszt helyi szervezeteivel. Az általunk támogatott projektek célja, hogy hátrányos helyzetű fiatalok számára tanulási lehetőségeket biztosítson és segítse őket az élethez szükségek készségek elsajátításában. Például az emberi jogokkal, az AIDS-el és más fontos témákkal kapcsolatban is neveljük a fiatalokat. Vannak olyan projektjeink is, amelyek a bevándorlók gyermekeinek nyújtanak tanulási támogatást, hogy több tudást sajátíthassanak el és jobban teljesítsenek. Más országokban a fiatalok életükben először nyaralni mehetnek, ami nagyobb jóléthez vezet és javítja társadalmi integrációjukat.

Japánban működő anyavállalatunk, a Canon Inc. a Nemzetközi Vöröskereszten keresztül a nagy természeti katasztrófák utáni nemzetközi segélyezésben is részt vesz. Ezzel segítünk az áldozatoknak, és támogatjuk a katasztrófa-elhárítási tevékenységeket.

További információk a Canon Inc. támogatásairól a katasztrófa-elhárítás terén.


A Canon Foundation alapítvány
Az 1987-ben alapult Canon Foundation küldetése az Európa és Japán közötti kölcsönös megértés elősegítése. Maximum egy éves ösztöndíjakat kínál a molekuláris biológiától kezdve a kertépítésen keresztül a törzsi vadászatig számos szakterületen. Az európai ösztöndíjasok Japánban tanulnak, a japán hallgatók pedig Európában.

Mi a Kyosei?
További információk a Canon Foundation alapítvány munkájáról.
További információk az EMEA-régióban nyújtott szponzori támogatásokról.

spacer
					image
Társadalom
Helyi
Munkahely
Fenntarthatóság
Környezetvédelem
Társadalom
Business
Díjak
Fenntarthatósági jelentések