Társadalom – társadalmilag felelős vállalat

Minden érdekelt irányában törekszünk társadalmilag felelős vállalatként felmerülő kötelezettségeinket teljesíteni. A Kyosei filozófia alapján jövőképünk, hogy minden ember, fajtól, politikai meggyőződéstől, nemtől, képességtől, vallástól vagy kulturális háttértől függetlenül harmonikusan él és dolgozik együtt.

Ebbe beletartozik:
• Ügyfeleink tiszteletben tartása
• Alkalmazottaink segítése útmutatással
• A vállalat környezetében élő közösségek támogatása
• A természetre kifejtett környezeti hatásaink csökkentése.

Érdekeltjeink között szerepelnek a befektetők, a civil szervezetek, az ügyfelek, a helyi közösségek, alkalmazottaink és beszállítóink. Minden csoport felé felelősséggel tartozunk, és törekszünk megfelelni az egyes csoportok elvárásainak és teljesíteni feléjük kötelezettségeinket. Segítünk munkatársainknak megérteni, hogyan tudják támogatni vállalatunk tisztességes és etikus működését és fenntartható gazdasági növekedését.

Együttműködünk a környezetünkben lévő szervezetekkel, emberekkel és közösségekkel, elősegítve a társadalmi és egészségügyi problémák megoldását, valamint a jövedelmek és az anyagi jólét emelkedését. Regionális és helyi projektek finanszírozásán keresztül életre keltjük vállalati társadalmi felelősségvállalási tevékenységeinket a működésünk szempontjából fontos közösségekben.

Támogatott területek
Szponzorációink és partnerkapcsolataink öt területet ölelnek fel. Támogatási döntéseink tükrözik működési területünket, mint képalkotási megoldásokat nyújtó vállalat, valamint vállalati filozófiánkat.

  • Művészet és kultúra: szponzoráljuk a London, Milan and Paris Fashion Week rendezvényeit és a Londoni Szimfonikus Zenekart (London Symphony Orchestra).
  • Sport: az EMEA-régióban régóta támogatjuk a futballt, szponzorként támogatjuk a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség által szervezett műkorcsolya-világbajnokságot és 2016-ig a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) Atlétikai Világverseny-sorozatát.
  • Oktatás és tudomány: a Canon Foundation segíti az Európa és Japán közötti kulturális és tudományos megértést.
  • Humanitárius: a Vöröskeresztnek nyújtott támogatásunk a katasztrófa-elhárítási erőfeszítésekhez nyújtott segélyektől a hátrányos helyzetű fiatalok segítéséig különböző tevékenységeket ölel fel

További információk

Mi a Kyosei?
További információk regionális projektjeinkről.
További információk helyi szinten támogatott projektjeinkről.
További információk munkahelyi politikáinkról és munkatársaink támogatásáról.
További információk arról, hogy a Canon hogyan csökkenti környezeti hatásait.
További információk arról, hogy a Canon hogyan teljesíti a gazdasági és üzleti vállalatirányítási törvényekben és szabályozásokban foglalt követelményeket.
Canon Európa, Közel-Kelet és Afrika – Fenntarthatósági jelentés, 2013

spacer
					image
Társadalom
Regionális
Helyi
Munkahely
Fenntarthatóság
Környezetvédelem
Társadalom
Business
Díjak
Fenntarthatósági jelentések