Környezetvédelem – A környezet védelme és ügyfeleink támogatása

Termékeinket a környezet védelmének figyelembe vételével alakítjuk ki, és gyakran használunk újrahasznosított anyagokat. Minimálisra csökkentjük a termékeink üzemeltetéséhez szükséges energiát, így ügyfeleink erőforrásokat takaríthatnak meg, továbbá előre felkészülünk arra, hogyan lehet majd termékeinket élettartamuk lejártával újragyártani, újrafelhasználni vagy újrahasznosítani. Az erőforrások hatékony felhasználásának növelésével csökkenteni tudjuk a termékeinkhez szükséges új természeti erőforrások mennyiségét.

Felismerve, hogy a termékek élettartama alatt kibocsátott CO2 kétharmada az ügyfelek általi üzemeltetés alatt és akkor keletkezik, amikor beszállítóink a nyersanyagokat és az alkatrészeket állítják elő, egyre többször kínálunk testreszabott szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek hatékonyabb és eredményesebb működtetést tesznek lehetővé. Ily módon ügyfeleink is csökkenthetik környezeti hatásukat, miközben élvezik innovatív és biztonságos termékeinket és pénzt takarítanak meg. További információk megoldásainkról és szolgálatásainkról.

Gyártás - Üzemeltetés - Újrahasznosítás
Minden termékünknél a ProduceUseRecycle (gyártás – üzemeltetés – újrahasznosítás) életciklus modellt alkalmazzuk.

A Canon Produce-Use-Recycle folyamata

Felelősséget vállalunk tevékenységeink hatásáért, beleértve a természeti környezetre kifejtett hatásokat, amint azt a vállalatunk által követett Kyosei filozófia is megkívánja. Környezetvédelmi chartánk [PDF 114KB] felvázolja a fenntartható növekedés és a gazdasági sikeresség közötti egyensúly eléréséhez, a felelős erőforrás-használathoz és környezeti hatásunk csökkentéséhez szükséges fő lépéseket. Ezek a lépések segítenek lassítani a klímaváltozást.

Saját irodáinkban és vállalatainkban az egész EMEA-régióra vonatozó, standard vállalati politikák bevezetésével igyekszünk minimálisra csökkenteni környezeti hatásunkat. További információk üzleti tevékenységeinkről.

Díjak
A környezeti hatások csökkentésére és a klímaváltozás enyhítésére irányuló erőfeszítéseink elismeréseképpen számos díjat kaptunk:
• A Climate Counts rendszerében elért pontszámunk: 66/100.
• Az Interbrand 2012 Best Global Green Brands (Legjobb globális zöld márkák) értékelése alapján a 29. helyezést értünk el.
• A Reputation Institute listáján, amely a világ legjobb hírnevű vállalatait rangsorolja, a 9. helyen állunk (2012).

Canon Európa, Közel-Kelet és Afrika – Fenntarthatósági jelentés, 2013
Itt a(z) környezetvédelmi szakkifejezéseink szójegyzékét találja meg.
Olvassa el környezetvédelmi chartánkat! [PDF 114KB]

Tudja meg, a Canon milyen társadalmi támogatásokat nyújt, és hogyan teljesíti társadalmi kötelezettségeit.

További információk arról, hogy a Canon hogyan teljesíti a vállalatirányítási törvényekben és szabályozásokban foglalt követelményeket.

Canon Hungária Környezeti Alapokmány [PDF 77KB]

spacer
					image
Környezetvédelem
Gyártás
Használat
Újrahasznosítás
Műveletek
ISO 14001
Szójegyzék
Fenntarthatóság
Környezetvédelem
Társadalom
Business
Díjak