A Canon legújabb szkennere igazolványok feldolgozására is alkalmas

Budapest, 2015. május 29. : A Canon bemutatta imageFORMULA DR-C240 nagy teljesítményű asztali, munkacsoportos szkennerét, amellyel különböző dokumentumok, így akár útlevél, vagy más személyi azonosításra alkalmas igazolvány is megbízhatóan digitalizálható. A kompakt, de strapabíró imageFORMULA DR-C240 rendkívül csendes, ezért vállalati, kiszolgáló- vagy ügyféltéri környezetbe is remekül illik. Jól használható banki vagy szállodai recepciós pulton, egy kórház vagy közhivatal fogadóhelyiségében, ahol gyakran kell a legkülönfélébb dokumentumokat, például igazolványokat beszkennelni és feldolgozni.

imageFORMULA DR-C240 TRAY OPEN FSR_pr.jpg

A szkenner percenként akár 45 lap/90 kép beolvasására is alkalmas, és képes megbírkózni napi 4000 beolvasással is. 60 lapos automatikus dokumentumadagolójával nagyobb papírkötegek is beolvashatók egy menetben. Az adagolómechanizmus, az összetapadt lapokat észlelő ultrahangos érzékelő és az automatikus újraadagolás (DFR-technológia) együtt teszi a készüléket olyan szkennerré, amely a saját kategóriájában a legnagyobb megbízhatóságot nyújtja a változatos dokumentumtípusok pl. nagyon vékony, akár 27 g/m2-es papírok vagy az akár 4 mm vastag útlevelek¹ beolvasásánál, ezért szükségtelenné teszi a külön síkágyas eszköz beszerzését.

Pataki Tamás a Canon Hungária Kft. üzletfejlesztési menedzsere az alábbiakkal indokolta az új eszköz bevezetését: „Ügyfeleink visszajelzéseiből kiderült, hogy egyre nagyobb piaca van a decentralizált szkennelési megoldásoknak, illetve ezzel párhuzamosan megnőtt az igény a kompakt, de nagy teljesítményű asztali dokumentumszkennerekre. Ami a DR-C240-et egyedivé teszi a választékunkon belül, az a szabványos dokumentumadagoló, mellyel eltérő dokumentumokat is be tud olvasni a készülék.”

Az imageFORMULA DR-C240-hez a felhasználók megkapják a Canon szkennelőszoftverét, a CaptureOnTouch 3-at is, amellyel egyszerűen olvashatják be a dokumentumokat különféle fájlformátumokba vagy helyszínekre (például olyan felhőszolgáltatáskba is, mint a Sharepoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, GoogleDrive vagy Sugar Sync). A Canon CapturePerfect szoftvere fejlett feldolgozási funkciókkal segíti a munkát, például képes automatikusan elkülöníteni a kötegeket, illetve zónaszintű OCR- (optikai karakterfelismerő) szolgáltatásokat is kínál. Az eszközhöz jár az eCopy PDF Pro, mely a PDF-fájlok hatékonyabb létrehozásához, szerkesztéséhez és átalakításához is jól használható.

Az imageFORMULA DR-C240 Európa minden Canon értékesítési irodájában és a kiválasztott disztribúciós partnereknél 2015 májusától lesz elérhető.¹ Az útlevelet a szkennerrel adott vivőlapba kell illeszteni. Könyvek és más sérülékeny dokumentumok szkenneléséhez kiegészítő síkágyas A4/A3 egységek kaphatók.

spacer
					image
További információk
imageFORMULA DR-C240 Images
Sajtóközlemények
Vállalati hírek
Vállalati képalkotással kapcsolatos hírek
Fogyasztói képalkotással kapcsolatos hírek
Canon Inc. hírei
Információ
Galéria
RSS-csatornák
Vállalati hírek
Vállalati képalkotással kapcsolatos hírek
Fogyasztói képalkotással kapcsolatos hírek