Partnerek és szövetségesek

A Canon Európa-szerte a munkahelyi nyomatatási és dokumentumkezelési megoldások vezető szereplője. Innovatív termékeink az optikai- és képalkotó technológiák élvonalába tartoznak. Minőségüket tovább növeli a hasonló tiszteletnek örvendő stratégiai partnereink, többek között a Hewlett Packard és Microsoft szaktudása is.

„Üzleti partner” megközelítésünket ügyfeleinkhez is elvisszük: munkánk túlmutat az egyszerű értékesítésen és a készülékek telepítésén. Ügyfeleinkkel mind az irodai, mind az ipari nyomatási szektorban szorosan együttműködünk, hogy pontosan megérthessük igényeiket, és személyre szabott megoldásokat tudjunk kínálni. A minőségi termékek értékesítése mellett tanácsadási szolgáltatást, intelligens szoftvermegoldásokat, oktatást és támogatást is nyújtunk. Olyan szolgáltatások átfogó körét, amelyek növelik a termelékenységet, a hatékonyságot, valamint csökkentik a költségeket.

Ipari nyomtatást végző ügyfeleinek előnye származik az olyan szervezetekkel való partneri kapcsolatunkból, mint a NexPress és Gretag Macbeth, aminek révén a teljes nyomtatási folyamatot lefedő portfóliót kínálhatunk. Modern színkezelésünk, munkafolyamatunk és változó adatformátumú nyomtatási megoldásaink rengeteg ügyfelünknek segítettek már, hogy kitűnjenek versenytársaik közül az egyre versengőbb piacon.

spacer
					image
Partnerprogram