99 000 Ft pénzvisszatérítés az EOS 5D MK III vásárlása esetén

További visszatérítésre jogosult termékek: macro objektívek és vakuk


Résztvevő partnerek


Az üzlet neve (name of reseller)
Irányítószám (Zip code)
Település (City)
Utca, házszám (Address)
220Volt
1095
BUDAPEST
Boráros tér 7., I.em.
220Volt
1062
BUDAPEST
Váci út 1-3.
220Volt
1135
BUDAPEST
Szegedi út 42-44.
220Volt
6720
SZEGED
Deák Ferenc utca 28-30.
220Volt
4400
NYÍREGYHÁZA
Hősök tere 4.
Camera Kft.
1085
BUDAPEST
Somogyi Béla utca 19.
Digitcam Kft
1054
BUDAPEST
Kálmán Imre utca 21.
Extreme Digital
1073
BUDAPEST
Erzsébet krt. 15
Extreme Digital
1024
BUDAPEST
Lövőház utca 2-6.
Extreme Digital
1117
BUDAPEST
Móricz Zsigmond körtér 15.
Extreme Digital
1152
BUDAPEST
Szentmihályi út 131.
Extreme Digital
1148
BUDAPEST
Örs vezér tere 24.
Extreme Digital
4024
DEBRECEN
Piac utca 56.
Extreme Digital
9021
GYŐR
Bajcsy-Zsilinszky út 19.
Extreme Digital
6000
KECSKEMÉT
Korona utca 2.
Extreme Digital
3530
MISKOLC
Corvin utca 7.
Extreme Digital
7621
PÉCS
Rákóczi út 49.
Extreme Digital
8000
SZÉKESFEHÉRVÁR
Várkörút 52.
Extreme Digital
7620
SZEGED
Tisza Lajos krt. 60.
FotoPlus Kft
7623
PÉCS
Megyeri út 59.
FotoPlus Kft
1117
BUDAPEST
Nádorliget utca 7/b.
FotoPlus Kft
7622
PÉCS
Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1
FotoPlus Kft
7622
PÉCSBajcsy-Zsilinszky utca 7
Media Markt Aréna
1087
BUDAPEST
Kerepesi út 9.
Media Markt Árkád
1106
BUDAPEST
Örs vezér tere 25.
Media Markt Békéscsaba
5600
BÉKÉSCSABA
Andrássy út 37-43.
Media Markt Budaörs
2040
BUDAÖRS
Petőfi Sándor utca 64.
Media Markt Debrecen
4024
DEBRECEN
Csapó utca 30.
Media Markt Duna
1138
BUDAPEST
Váci út 178.
Media Markt Győr
9027
GYŐR
Budai út 1.
Media Markt Kecskemét
6000
KECSKEMÉT
Dunaföldvári út 2.
Media Markt Kispest
1191
BUDAPEST
Üllői út 201-231.
Media Markt Mammut
1024
BUDAPEST
Lövőház utca 2-4.
Media Markt Megapark
1204
BUDAPEST
Mártírok útja 292.
Media Markt Miskolc
3533
MISKOLC
Király utca 1/A
Media Markt Nyíregyháza
4400
NYÍREGYHÁZA
László utca 12.
Media Markt Pécs
7622
PÉCS
Bajcsy-Zsilinszky utca 11.
Media Markt Pólus
1152
BUDAPEST
Szentmihályi út 131.
Media Markt Stop Shop
1037
BUDAPEST
Bécsi út 136.
Media Markt Szeged
6724
SZEGED
Londoni krt. 3.
Media Markt Székesfehérvár
8000
SZÉKESFEHÉRVÁR
Palotai út 6.
Media Markt Szolnok
5000
SZOLNOK
Felső Szandai rét 1.
Media Markt Szombathely
9700
SZOMBATHELY
Varasd utca 1.
Media Markt Westend
1062
BUDAPEST
Váci út 1-3.
Mediker
1016
BUDAPEST
Krisztina krt. 65-67.
Media Markt Online (MS E-Commerce)
2040
BUDAPEST
Petőfi Sándor utca 64.
Tripont Foto Video Kft.
1131
BUDAPEST
Reitter Ferenc utca 132/J

Kérdés: Mikor kapom meg a pénzvisszatérítést?
Válasz: A Canon arra törekszik, hogy a regisztráció érvényesítésétől (NEM pedig a vásárlás dátumától számítva) 28 napon belül kiadja a banki átutalási megbízást. Amennyiben a fizetési igény helytelen vagy hiányos információkat tartalmaz, akkor a folyamat csúszik, a banki átutalásra csak az összes helyes információ beérkezése után 28 nappal kerül sor. Kérjük, figyeljen rá, hogy nem vállalunk felelősséget az esetben, ha a viszonteladó/kereskedő helytelenül úgy tájékoztatja a vásárlókat, hogy a vásárlás dátumát követően 28 napon belül fogják megkapni a kifizetést.

Kérdés: Hogyan értesülhetek arról, ha regisztrációm helytelen vagy pedig hiányos információk miatt késedelmet szenved?
Válasz: Miután sikeresen regisztrált az interneten a Canon pénzvisszatérítési promóciójára, e-mailben megerősítő üzenetet küldünk Önnek jelentkezéséről, amelyben hivatkozási száma mellett személyre szabott bejelentkezési adatait is megtalálhatja ahhoz a webhelyhez, ahol regisztrációját, valamint a kifizetési folyamat állapotát egyaránt ellenőrizheti. Abban az esetben, ha a regisztráció során helytelen információkat adott meg, ezt a megadott webhelyen is jelezni fogjuk, és e-mailben is tájékoztatjuk Önt a még szükséges információkról. A hiányzó információk részünkre történő megadásának leggyorsabb módja, ha bejelentkezik a megadott webhelyre, majd ott frissíti adatait.

Kérdés: Milyen formátumok használhatók a dokumentumok regisztrációs folyamat részeként történő feltöltéséhez, és vonatkoznak-e rájuk méretkorlátozások?
Válasz: Ne feledje: a feltöltött fájl mérete legfeljebb 4 MB lehet. Csak JPG-, TIF- és PDF-formátumú fájl tölthető fel.

Kérdés: Honnan tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?
Válasz: Miután sikeresen érvényesítettük regisztrációját, elindítjuk a kifizetési folyamatot, Önt pedig e-mailben tájékoztatjuk arról a dátumról, ameddig várhatóan átutaljuk a kifizetett összeget az Ön által megadott számlaszámra.

Kérdés: Hogyan jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?
Válasz: Vegye figyelembe, hogy a pénzvisszatérítési promóció keretében a Sales Promotions nevében teljesítjük a kifizetéseket, így az Ön banki adatai között valószínűleg ezt a nevet, és nem a Canont fogják feltüntetni.

Kérdés: Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?
Válasz: A Canon pénzvisszatérítés keretében jelenleg csak a mi bankunk és a regisztráció során megadott személyes bankszámla közötti banki átutalással lehet kifizetéseket teljesíteni.

Kérdés: Mi a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a Canon pénzvisszatérítési promóciójára történő eredeti regisztrációm óta, és ezért frissíteni szeretném azokat?
Válasz: Banki adatait bármikor frissítheti az Online ügyfélkövetési rendszer segítségével, amely a megadott bejelentkezési adatokkal érhető el. Az adatok frissítése ezzel a módszerrel végezhető el a legbiztonságosabb módon. Ne feledje azonban, hogy ha az Ön esetében közeleg a kifizetés esedékességi dátuma, telefonon is érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztasson bennünket az adatok küszöbön álló frissítéséről, így a kifizetést biztosan nem a nyilvántartásunkban szereplő régi számlaadatok felhasználásával fogjuk teljesíteni.

Kérdés: A visszatérítésből milyen tranzakciók/termékek vannak kizárva?
Válasz: A kizárásokat részletesen a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza. Összegezve: a következők vannak kizárva:
1. A promócióban részt nem vevő termékek (a promóciós termékek teljes listáját a www.canon.hu/penzvisszaterites oldalon lehet megtalálni)
2. A promóciós időszak előtt vagy után vásárolt termékek
3. A promócióban részt nem vevő kiskereskedőtől vásárolt termékek. (A promócióban résztvevő kiskereskedők listája megtalálható a www.canon.hu/penzvisszaterites oldalon.)
4. használtan vásárolt, felújított vagy javított termékek, hamisított termékek, vagy olyan termékek, amelyek bármilyen módon megsértik a Canon csoport vagy vállalatok szellemi tulajdonhoz fűződő jogait (például, de nem kizárólag a párhuzamos vagy „szürke” termékek)

Kérdés: Nem hallottam a promócióról, és néhány héttel annak megadott időtartama előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?
Válasz: Sajnáljuk a történteket, azonban csak akkor jelentkezhet a promócióra, ha a terméket az Általános szerződési feltételekben meghatározott időszakban vásárolta meg.

Kérdés: Mi számít elfogadható vásárlási igazolásnak?
Válasz: Üzletekben lebonyolított hagyományos vásárlások esetén a Canonnak a kifizetés összegét feltüntető pénztári bizonylat másolatára és a termék sorozatszámára van szüksége.
Internetes vásárlások esetén a Canon a megrendeléshez kapcsolódó fizetési igazolásról, a termék sorozatszámáról, valamint a webáruház és a termék információiról kér másolatot.
Mindkét esetben szükséges a dobozon található EAN kód fotójának feltöltése is.

Kérdés: Hol taláható a sorozatszám és az EAN kód?

Válasz: A pénzvisszatérítés regisztrációjához szükség van az akcióban részt vevő Canon termék sorozatszámának és az ún. EAN kódnak a megadására. Az, hogy ezek hol találhatók meg, az alábbi képen látható:
EAN.jpg

A sorozatszám magán a terméken is megtalálható; a termék leírása általában segít abban, hogy hol keresse,de az alábbi oldalon oldalon is talál segítséget: http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/
Kérdés: Miért nem tudok bejelentkezni a webhelyre a követési kódommal?
Válasz: Figyeljen rá, hogy a bejelentkezésnél a kis- és nagybetűk különbözőnek számítanak, és ellenőrizze, hogy pontosan gépelte-e be ezeket (a kis- és nagybetűket is)

Kérdés: Mit tegyek, ha a bankom díjat számít fel nekem a pénzvisszatérítés átutalásával kapcsolatban?
A Canon a meghirdetett feltételek szerint a pontos pénzvisszatérítési összeget utalja majd át a helyi pénznemben, az ennek ellenére felmerülő banki költségekért azonban a Canon nem vállal felelősséget. Amennyiben a visszatérítés után a kedvezményezett bankja pótdíjat/jutalékot számít fel, úgy azt a fogyasztónak kell viselnie.

Kérdés: A következő problémák történnek, amikor online megpróbálok regisztrálni:
- Már próbálok egy ideje regisztrálni és nem enged
- „Nem jogosult” üzenetet kapok
- Megpróbálom újra küldeni az űrlapot, de az nem működik.
Válasz: Ez a LEGTÖBB esetben arra az eszközre vezethető vissza, amelyről regisztrálni próbál (pl. mobiltelefon/okostelefon, Apple Mac vagy egyéb eszköz); nem pedig a webhely hibájára. Ezekben az esetekben érdemes felvenni a kapcsolatot a használt eszköz gyártójával.

Ha a saját kérdésére nem találta meg a választ a fenti ismertetőben, akkor írjon nekünk az alábbi e-mail címre, vagy sürgős esetben hívjon minket a +36/1235-5315-es számon.

Amennyiben a pénzvisszatérítéssel kapcsolatban bármilyen kérdése volna, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/contact_support/Index.aspx oldalon.

Canon 2015. tavaszi Macro objektívek és 5D MKIII Pénzvisszatérítés promóció – Általános szerződési feltételek

1.    PROMÓCIÓS PARTNEREK, PROMÓCIÓS TERMÉKEK, PROMÓCIÓS IDŐSZAK ÉS RÉSZTVEVŐK


1.1    Ez a promóció kizárólag a www.canon.hu/5d-macrocashback oldalon a „Résztvevő partnerek” fülön felsorolt kereskedők („promóciós partnerek”) valamelyike által végfelhasználó felé értékesített, meghatározott típusszámú – a www.canon.hu/5d-macrocashback oldalon a „Résztvevő termékek” fülön felsorolt – termékek („promóciós termékek”) 2015. március 6. és 2015. május 4. közötti időszak („promóciós időszak”) alatt történő vásárlására vonatkozik.  A Promóciós Termékeket lehet önállóan használható készülékként, fényképezőgép-vázként, objektívként, illetve kit (fényképezőgép váz+objektív) formájában is értékesíteni, de kit-enként, illetve csomagonként csak EGY promóciós igény érvényesíthető. Amennyiben a megvásárolt kit olyan fényképezőgép-vázat tartalmaz, amely nem szerepel a promócióban, abban az esetben nem jár visszatérítés – még akkor sem, ha a kit részeként szereplő objektív önállóan megvásárolva promóciós termék lenne.


1.2    A Résztvevők jogi személyek, vagy 18. életévüket betöltött személyek lehetnek. („Résztvevő”) 


1.3    A Résztvevők elfogadják és tudomásul veszik, hogy az alábbi feltételek valamennyi Résztvevőre nézve kötelező érvényűek.


1.4    A promócióban a kijelölt promóciós partnerek-től vásárolt olyan termékek vehetnek részt, amelyek a CANON HUNGARIA Kft. (a továbbiakban CANON HUNGARIA Kft, vagy Canon) közvetítésével kerültek magyarországi forgalomba. Ezért kérjük, hogy a csalódás elkerülése érdekében, egyeztesse a terméket a kereskedővel. (A promócióban résztvevő kereskedők listája a www.canon.hu/5d-macrocashback oldalon megtalálható, a promócióban résztvevő termékek listájával együtt.)


1.5    A promócióban csak bizonyos EAN kóddal ellátott modellváltozatok regisztrálhatók. A promóció szempontjából érvényes EAN kódokat a jelen Szerződési Feltételek végén felsorolva találja.


1.6    A promócióban résztvevő termékek csak új, eredeti Canon termékek lehetnek. Használt, felújított, átalakított, hamisított, és a Canon cégcsoport szellemi tulajdonjogait bármiféle módon sértő termékek (pl. parallel importból származó termékek, vagy „szürke termékek”) nem vehetnek részt ebben a promócióban.


1.7    Nem vehetnek részt a Canon által kit-ben (pl. fényképezőgép váz+objektív) forgalomba hozott, de a továbbértékesítést végző kiskereskedő által megbontott és így külön-külön értékesített termékek.


1.8    Különleges értékesítői kizárások: minthogy csak a kijelölt magyarországi kiskereskedőktől vásárolt termékek minősülnek promóciós terméknek, ezért az Ebay-en, vagy Amazon-on vásárolt, akár új, akár használt termékek nem vehetnek részt a jelen promócióban.


2.    RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK


2.1.    A promócióban való részvétel feltétele, hogy a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt vásároljon legalább 1 darab promóciós terméket a promócióban részt vevő kereskedők valamelyikétől ÉS érvényes igénybejelentést nyújtson be online legkésőbb 2015. június 4-ig


Az igénybejelentést a www.canon.hu/5d-macrocashback oldal „Regisztráció” link-jén található űrlap teljes és pontos kitöltésével lehet benyújtani – ahol meg kell adni a készülék sorozatszámát, EAN vonalkódját és a vásárlást igazoló bizonylatot is.

A Résztvevőknek az online igénybejelentéshez be kell szkennelni (vagy olvashatóan lefotózni), fel kell tölteni és csatolni kell a vásárlás során kapott pénztári bizonylatot, vagy internetes vásárlás esetén a rendelés visszaigazolását, továbbá bármilyen jellegű vásárlás esetén a termék sorozatszámát és vonalkódját is.

Az igénybejelentéskor szükséges egy magyarországi banknál vezetett bankszámla adatainak megadása is, amelyre az átutalást kéri a Résztvevő. Ezt követően a Résztvevők értesítést kapnak az igénybejelentés megérkezéséről e-mail formájában. Amennyiben az igénybejelentés feldolgozásától számított 24 órán belül nem kap értesítő e-mailt, vagy nincs e-mail elérhetősége, kérjük, hogy hívja az igénybejelentő forródrótot a +36/1235-5315 számon.


2.2.    A Promóció a készlet erejéig érvényes. A Promóter nem vállal felelősséget azért, hogyha a kereskedők a Promóciós Időszak alatt nem teljesítik a Promóciós Termékekre vonatkozó rendeléseket.


2.3.    A Canon 2015. június 4-e után érkező igénybejelentéseket nem fogad el. Hiányos és olvashatatlan igénybejelentéseket a Canon szintén nem fogad el.


2.4.    Vásárolt termékenként csupán egy promóciós igénnyel lehet élni.


2.5.    Egy sorozatszám csak egyszer regisztrálható. Ebből fakadóan a második, vagy azt követő további regisztrációs kísérlet sikertelenségéért a Canon nem felelős. 


2.6.    Amennyiben a vásárlást követően a vásárló él az elállási jogával, a Canon a pénz visszafizetését megtagadhatja. Amennyiben a kifizetés megtörtént, illetve ha a Canon tudomására jut bármilyen csalás, akkor jogában áll jogi lépéseket tenni bármely érintett résztvevővel szemben.


2.7.    Egy résztvevő legfeljebb egy fényképezőgép-kitet vagy vázat, illetve ezen felül maximum két különböző típusú objektívet és legfeljebb egy vakut regisztrálhat.


2.8.    Résztvevőnként különböző bankszámlaszám megadása szükséges. A Canon nem köteles a pénzvisszatérítés teljesítésére, azokban az esetekben, ahol kettő vagy több résztvevő azonos bankszámlaszámot ad meg a regisztrációkor.


2.9.    A regisztrációkor a vásárlói, illetve viszonteladói név-/cím- adatoknak a számlán, vagy egyéb, a vásárlást igazoló dokumentumon megadott megfelelő adatokkal megegyezőeknek kell lennie. 


2.10.    A Promóciós Partnerek nem regisztrálhatnak a promócióban, még vásárlóik nevében, illetve azok helyett sem.


2.11.    Az EOS 7D MK II-vel együtt vásárolt objektívekre meghirdetett pénzvisszatérítési promócióban regisztrált objektívek ebben a promócióban még egyszer nem regisztrálhatók. Ilyen ismételt regisztrációból adódó sorozatszám-egyezés esetén a második regisztráció elutasításra kerül.


2.12.    Ezt a promóciót a Promóter által nyújtott egyéb promóció keretében nem lehet igénybe venni.


3.    PÉNZVISSZATÉRÍTÉS


3.1 Az igénybejelentés átvételét és igazolását követően a Canon promóciós partnere külföldről közvetlen banki utalást indít a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlára. Más fizetési mód nem választható, és sem készpénz, sem pedig csekk nem adható. 


3.2.    A Canon törekszik arra, hogy a banki átutalást a teljes és érvényes regisztráció visszaigazolását követő 28 napon belül teljesítse. 


3.3.    A regisztrációkor a kedvezményezett bankszámla adatainak hibátlan megadása a Résztvevő felelőssége. A Canon nem vállal felelősséget a helytelenül, hiányosan, vagy pontatlanul megadott bankszámla adatokból eredő károkért.


3.4.    A banki átutalás pénzneme forint (HUF).


3.5.    Csak magyarországi banknál vezetett bankszámlaszám adható meg érvényesen. A Canon promóciós partnere nem indít átutalást külföldi (nem magyarországi) bankszámlára.


3.6.    Az egyes promóciós termékek vásárlása és regisztrációja esetén visszatérítendő pénzösszeget a jelen Szerződési Feltételek végén található táblázat tartalmazza.


4.    A PROMÓTER


4.1. A Promóter a CANON HUNGARIA Kft. 1031 Budapest, Záhony utca 7.


5.    JOGNYILATKOZAT


5.1.    A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget a jelen promóció keretében a Résztvevők által bármilyen módon okozott vagy elszenvedett bármilyen veszteségért, kárért, illetve sérülésért. Ezzel együtt a jelen feltételek semmilyen módon nem zárják ki és nem korlátozzák a Canon felelősségét a Canon alkalmazottai és ügynökei bizonyított gondatlanságából következő személyi sérülésért és halálesetért. 


5.2.    A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a jelen ajánlat vis maior esetnek minősülő olyan körülmény miatt nem kerül teljesítésre, amely - nem a felek hibájából - ellehetetleníti az elégséges teljesítést.


5.3.    A Canon nem vállalja a visszatérített pénz jóváírása során felmerülő banki költségeket (mint pl. elszámolási jutalék).


5.4.    A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen promóciót bármikor leállítsa, módosítsa és/vagy megváltoztassa. A Canon a jelen feltételeket mindenféle felelősség nélkül jogosult megváltoztatni. A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azon igénybejelentéseket/Résztvevőket, amelyek, illetve akik tekintetében a promócióval kapcsolatos visszaélés gyanúja felmerül. A Canon promócióval kapcsolatos döntései véglegesek, és semmilyen értesítési kötelezettséggel nem járnak. 


6.    ADATOK


6.1.    A Résztvevők által biztosított személyes adatokat a Promóter, illetve az azzal együttműködő cégek a promóció kezelése céljából, és/vagy olyan marketing célból használják, mint az információk promóció nyilvántartását végző harmadik felek számára történő biztosítása. 


6.2.    Amennyiben a Résztvevő nem kívánja adatait marketing célú felhasználásra, illetve jövőbeli hasonló promóciókról való értesítés céljából megadni, úgy az igénybejelentő lapon az erre vonatkozó rubrikát, NE töltse ki. 


7.    JOG ÉS JOGHATÓSÁG


7.1.    A jelen feltételekre, illetve az azokra vonatkozóan vagy azokkal kapcsolatban felmerülő vitákra a magyar anyagi jog az irányadó, és azokkal kapcsolatban felmerülő bármely jogvitában a Canon székhelye szerinti bíróságnak van kizárólagos illetékessége.


A promócióban regisztrálható típusok, érvényes EAN kódok és a visszatérítendő pénzösszegek:


Típusszám
Érvényes EAN kód
Visszatérítendő összeg
EF 100MM 1:2.8 L IS USM MACRO
4960999635170
35 000 Ft
EF 100MM 1:2.8 USM MACRO
4960999214238
18 000 Ft
EF-S 60MM 1:2.8 MACRO USM
4960999271255
18 000 Ft
MACRO RING LITE MR-14 EXII
8714574618449
18 000 Ft
MACRO TWIN LITE MT-24 EX
4960999150437
35 000 FtEOS 5D MARK III Body
8714574583297
99 000 Ft
EOS 5D MARK III 24-105
8714574583365
99 000 Ft