Ebben a változó gazdasági helyzetben szükséges, hogy minden egyes forint további forintot generáljon. A Canon új integrált megoldásai arra hivatottak, hogy segítsék Önt megvalósítani azt, amit elképzelt és mindezt gyors megtérülés mellett.

Ajánlatunk 4 egyszerű lépésből tevődik össze: 1. Szakemberünk költségmentesen elemzi a nyomtatási környezetet! 2. Felmérjük, hogy milyen költségcsökkentési lehetőségei vannak! 3. Majd közösen megkeressük a legjobb költségcsökkentési megoldást, amely biztosan találkozni fog az igényeivel! 4. Minden, fölöslegessé vált nyomatató készülékét visszavásároljuk!**

Kezdje a megtakarítással!  

Próbálja ki a Canon megoldásait! 

  • Kontrollált költségek. Kövesse nyomon, hogy ki nyomtat, szkennel vagy faxol az Önre bízott eszközökön és tartsa kézben a költségeit költségfelügyeleti rendszerünkkel. 
  • Változtasson a jelenlegi hozzáálláson: „Gondolkozz, mielőtt nyomtatsz”. A felhasználók, csoportok vagy részlegek számára kialakított intelligens hozzáférés korlátozás segít abban, hogy megtanítsa munkatársait, környezetét egy „zöldebb viselkedésre.”  
  • Csoportosítsa át az értékes IT erőforrásokat. Optimalizálja nyomtatási környezetét egyszerűen azáltal, hogy használja a Canon megoldásait –így a munkatársaknak lehetőségük nyílik arra, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozzanak, amelyek szükségesek a vállalati sikerhez! 

Klikkeljen ide és nézze meg, hogy a Canon megoldásaival mi mindenre lehet képes! 

** az ajánlat részleteiről érdeklődjön a helyi Canon képviseletnél a 237-59-17-es telefonszámon vagy a jobb felső bannerre kattintva.

spacer
            image