no consumer

Vizualizációs, szimulációs és fotós projektorok

A Canon lenyűgöző képeket vetítő projektorokat kínál vizualizációs, szimulációs és kreatív alkalmazások széles köre számára. A WUXGA felbontás maximális tisztaságot és pontosságot biztosít 3D-s modellezéshez, valamint prototípuskészítéshez, építészeti tevékenységekhez, térképkészítéshez és CAD környezetekhez. A professzionális fotósok és más kreatív vállalkozások, például divatházak és reklámügynökségek számára mindemellett valósághű fényerővel, élénkséggel és kiemelkedő kontraszttal nyújt igazi vetítési élményt.

Lenyűgöző képminőség – fényképek vetítéséhez ideális

Vetíts nagy felbontású fényképeket és videókat az eredeti felvételekéhez egészen hasonló fényerővel, élénk színekkel és kiemelkedő kontraszttal. A képek tiszták, pontosak, egyenletesek és rácsmentesek, az előre beállított képmódok széles választékának köszönhetően pedig szinte minden fényviszonyban és környezetben lenyűgöző eredmények érhetők el.

Stunning image quality
Versatile connectivity

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A HDMI™-, DVI-, VGA- és USB-portokat is magában foglaló bemenetek széles választéka számos normál és nagy felbontású forrásból származó álló- és mozgóképek egymás melletti egyszerű megjelenítését teszi lehetővé. A Crestron RoomView és az NMPJ funkciók támogatása egyszerű távoli vezérlést és vetítést tesz lehetővé LAN hálózaton keresztül.

Egyszerű telepítés

A számtalan rugalmas működési mód és az egyszerű beállíthatóság révén ezek a projektorok szinte bárhol használhatók. A projektorok szabadon is állhatnak, de mennyezetre és falra is egyszerűen rögzíthetők, egy vagy többprojektoros vetítés, például kötegelés vagy kevert rendszerek esetén pedig tökéletes megoldást jelentenek.

Ease of installation