yes consumer

Rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító, nagy látószögű projektorok

Ezek a nagy látószögű projektorok osztálytermekben való interaktív alkalmazás, valamint kisebb konferenciatermekben, irodákban és nagy területeken tartott prezentációk esetén jelentenek ideális megoldást. Élvezd a képminőség új szintjét a hagyományos projektorok vetítési távolságának körülbelül egyharmadáról, amit rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító (például a rövid vetítési távolságú, 1080p felbontású HD) projektorok tesztnek lehetővé.

Kompakt kialakítás

A rövid vetítési távolságot biztosító projektorok kompakt kialakítása kis távolságról is fényvesztés nélkül garantál nagyobb és kristálytiszta képeket. Az óriási objektíveltolás funkció és a 0,49–0,61-os vetítési aránynak köszönhetően a nagy látószögű projektorok választéka minden olyan alkalmazáshoz rendelkezik valamilyen készülékkel, ahol a rendelkezésre álló terület fontos szerepet játszik. Szimulációs, vizualizációs és megjelenítési célokra, elülső és hátsó vetítéshez egyaránt használható.

Compact Design
Easy installation

Egyszerű telepítés és karbantartás

A projektorok szabadon is állhatnak, de mennyezetre és falra is egyszerűen rögzíthetők. A lámpák és a szűrők a projektor elmozdítása nélkül, gyorsan és egyszerűen kicserélhetők – így az állásidő minimális marad. XEED rövid vetítési távolságot biztosító projektorainkkal felfelé és lefelé is gyerekjáték a többprojektoros, kötegelt vetítés.

Rugalmas használat

A rövid vetítési távolság révén a projektor a képernyőhöz közel is elhelyezhető, így az előadó árnyéka nem látszódik a képen.  A HDMI és DVI digitális bemenetetek, valamint az USB-kapcsolaton keresztül történő készülékszoftver-frissítések révén az állóképek és videók vetítése sokféle különböző forrásból lehetséges. A Crestron RoomView és az NMPJ funkciók támogatása egyszerű távoli vezérlést és vetítést tesz lehetővé LAN hálózaton keresztül.

Flexibility of use
Ceiling mounted

Mennyezetre rögzíthető, fixen beépíthető és nagy tereken használható projektorok

Az üzleti és a professzionális képalkotást a templomitól egészen a múzeumi alkalmazásig lehetővé tévő, páratlanul kompakt projektorok lenyűgöző vizuális hatást keltenek a fényképszerű precíziónak, az egyenletes, rácsmentes videóknak és a sima színátmeneteknek köszönhetően. A motoros, cserélhető és nagy látószögű objektívek választéka minden helyzetben kivételes kontrasztot és fényerőt biztosít.

Kompakt és hordozható projektorok

Az előadóktól kezdve egészen a világos konferenciatermekig, a Canon USB-s, ultrahordozható és HD típusokat is magában foglaló kompakt és hordozható projektoraival bárhol jársz is, mindig kiemelkedő minőségű vetítési élményben lesz részed. Egyszerűen működtethetők, megbízhatóak és a legújabb DLP technológiával rendelkeznek, amelynek segítségével a prezentációid mindig hűen visszaadhatók.

Compact and portable projectors