Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító projektorok

Kristálytiszta képek a legkisebb helyeken is.

XEED WUX450ST

Ez a sokoldalú, rövid vetítési távolságot biztosító kompakt, felszerelhető projektor 4500 lument és 75%-os függőleges objektíveltolást nyújt.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Kompakt méret és rugalmas csatlakoztathatóság.

Kompakt kialakítás

A kompakt kialakítású, rövid vetítési távolságot biztosító projektorok kis távolságról is fényvesztés nélkül garantál nagyobb és kristálytiszta képeket. Az óriási objektíveltolás funkció (XEED termékcsalád) és a 0,49–0,61-os vetítési aránynak köszönhetően a nagy látószögű projektorok választéka minden olyan alkalmazáshoz rendelkezik valamilyen készülékkel, ahol a rendelkezésre álló terület fontos szerepet játszik. Szimulációs, vizualizációs és megjelenítési célokra, elülső és hátsó vetítéshez egyaránt használható.

LV-WX300USTi

Többféle telepítési lehetőség

A rövid és ultrarövid vetítési távolságról gondoskodó projektorok szabadon is állhatnak, de mennyezetre és falra is egyszerűen rögzíthetők.

Multi Installation

Rugalmas használat

A rövid vetítési távolság révén a projektor a képernyőhöz közel is elhelyezhető, így az előadó árnyéka nem látszódik a képen. A HDMI és DVI bemenetek, valamint az USB-kapcsolaton keresztül történő készülékszoftver-frissítések révén az állóképek és videók vetítése sokféle különböző forrásból lehetséges. A Crestron RoomView és az NMPJ funkciók támogatása egyszerű távoli vezérlést és vetítést tesz lehetővé LAN hálózaton keresztül.

XEED WUX450ST ceiling

Nem ez az, amit keresel?