no consumer

Beépíthető projektorok

A páratlanul kompakt mennyezetre rögzíthető, fixen beépíthető és nagy tereken használható projektorok a templomitól egészen a múzeumi alkalmazásig lehetővé teszik az üzleti és a professzionális képalkotást. A fényképszerű precíziónak, az egyenletes, rácsmentes videóknak és a sima színátmeneteknek köszönhetően lenyűgöző vizuális hatást keltenek. A cserélhető objektíves modellek között számos motoros objektív is szerepel, amelyek kivételes kontrasztot és fényerőt biztosítva felelnek meg a sokoldalú telepítési követelményeknek.

Egyszerű telepítés és karbantartás

A könnyű üzemeltetés érdekében a motoros zoom, fókusz és objektíveltolási funkciókat távirányítással és akár fél pixeles pontossággal lehet módosítani – ez egy vagy többprojektoros vetítés, például kötegelés, kevert rendszerek és dómok esetén is tökéletes megoldást jelent. Minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb karbantartás. A nagy hatékonyságú lámpa a projektor hátsó része felől könnyedén hozzáférhető, a légszűrő pedig oldalt egyszerűen kicsúsztatható – így a szervizköltségek és az állásidő minimális szinten tartható.

Easy installation
Interchangeable lenses

Cserélhető objektívek

A kiemelkedő minőségű objektívek ötféle változatban kaphatók. A Canon kimagasló pontosságra tervezett, egyedi objektívtechnológiája kis torzítás és minimális kromatikus aberráció mellett biztosít precíz méretezést és éles fókuszt. Ennek eredményei a fényes, gyönyörű és élénk képek, amelyek bármelyik objektív használata esetén is konzisztens megjelenésről gondoskodnak.  Az objektívek az igényeknek megfelelően egyszerűen cserélhetők a helyszínen, a képminőség így nagy tereken is ugyanolyan marad.

Sokoldalú, kiemelkedő minőségű képalkotás

A projektorok a legújabb AISYS optikai rendszerrel rendelkeznek a kimagaslóan sima képekért. Bemenetek (például HDMI és DVI) széles választékával kaphatók, aminek köszönhetően lehetséges a különböző forrásokat felhasználó egymás melletti képmegjelenítés és a hálózati, többprojektoros vetítés.  A hardveres képillesztés segítségével kihagyások nélkül illesztheted össze több projektor képét is, míg a négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képeket kaphatsz. A vízszintes és függőleges regisztrációbeállítással pedig tökéletes RGB-panelillesztést érhetsz el.

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító projektorok

Ezek a nagy látószögű projektorok osztálytermekben való interaktív alkalmazás, valamint kisebb konferenciatermekben, irodákban és nagy területeken tartott prezentációk esetén jelentenek ideális megoldást. Élvezd a képminőség új szintjét a hagyományos projektorok vetítési távolságának körülbelül egyharmadáról, amit rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító (például a rövid vetítési távolságú, 1080p felbontású HD) projektorok tesznek lehetővé.

Kompakt és hordozható projektorok

Az előadóktól kezdve egészen a világos konferenciatermekig, a Canon USB-s, ultrahordozható és HD típusokat is magában foglaló kompakt és hordozható projektoraival bárhol jársz is, mindig kiemelkedő minőségű vetítési élményben lesz részed. Egyszerűen működtethetők, megbízhatóak és a legújabb DLP technológiával rendelkeznek, amelynek segítségével a prezentációid mindig hűen visszaadhatók.

Compact and portable projectors