no consumer

Full HD projektorok

Válts HD projektorra, és gyönyörködj az éles és kiemelkedő minőségű képekben kivételes kontraszttal és fényerővel. A kimagaslóan rugalmas elhelyezés, az egyszerű működtetés és a HDMI csatlakoztathatóság fokozott élményt nyújt a videók, multimédiás anyagok, PowerPoint előadások és adatok vetítésekor, valamint fényes, éles és valósághű, nagy felbontású képeket biztosít. A választék az 1080p felbontású Full HD projektorokat is magában foglalja.

HD/HD-képes projektorok HDMI csatlakoztathatósággal

HD projektoraink a natív WUXGA (1900×1200) felbontásnak köszönhetően kimagasló minőséget biztosítanak. DVI és HDMI™ bemenettel egyaránt rendelkeznek, így ideális megoldást jelentenek prezentációk és installációk videovetítéséhez, valamint bármilyen sima, mégis részletgazdag képeket igénylő környezetben.

HDMI connectivity
LCOS panels

LCOS panelek AISYS technológiával

A Canon HD projektorok az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) paneleket egyedülálló AISYS technológiánkkal együtt használják, így kiemelkedően sima, mégis részletgazdag képek érhetők el számítógép- és videoalapú forrásokról egyaránt. A színek erősen megvilágított helyiségekben is valóságosnak hatnak, a képeken pedig nem láthatók „rácsok” és „szivárványok”, amelyek a másfajta paneleket használó készülék képeinek oly gyakori velejárói.

Rugalmasság és vezérlés

Élvezd a képes prezentációd feletti egyszerű és rugalmas irányítást. A hardveres képösszefűzéssel több projektor képét kihagyások nélkül illesztheted össze, és lenyűgöző óriásképet vetíthetsz közönségednek. A négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz, míg a vízszintes és függőleges regisztrációbeállítással tökéletes RGB-panelillesztést érhetsz el akár képpontszinten is.

Flexibility and control