yes consumer

Kompakt és hordozható projektorok

Az előadóktól kezdve egészen a világos konferenciatermekig, a Canon USB-s, ultrahordozható és HD típusokat is magában foglaló kompakt és hordozható projektoraival bárhol jársz is, mindig kiemelkedő minőségű vetítési élményben lesz részed. Egyszerűen működtethetők, megbízhatóak és a legújabb DLP technológiával rendelkeznek, amelynek segítségével a prezentációid mindig hűen visszaadhatók.

Kényelmesen szállítható

Vidd magaddal profi prezentációidat, bárhová mész is. Kompakt és hordozható projektoraink üzleti és oktatási célú termékek széles választékát fedik le olyan helyzetekhez, ahol több különböző teremben van szükség vetítésre a kampusz területén vagy a vállalati irodákban.  Úton lévő üzletemberek számára szintén ideális.

Convenient to transport
Versatile connectivity

Sokoldalú csatlakoztathatóság

HDMI™ vagy VGA bemeneteket használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. A projektorok az RJ-45 porton keresztül távolról is nyomon követhetők és vezérelhetők, az egyszerű hálózati csatlakozás érdekében pedig támogatják a „Crestron Connected™” szabványt.

Egyszerű telepítés és energiatakarékos funkciók

A nagyfokú trapézkorrekciónak köszönhetően a projektorok egyszerűen telepíthetők, a színkorrekció segítségével pedig színes felületekre is remek eredménnyel vetíthetők ki a képek, ha nincs kéznél vetítővászon.  A legtöbb modell közvetlen kikapcsolási funkcióval rendelkezik (az LV-300ST és az LV-300USTi típust kivéve), így a projektor azonnal kihúzható és elmozdítható, az energiatakarékos üzemmód pedig kevesebb költséget és zajt eredményez a csendes és zavartalan működésért.

Easy set up
Installation projectors

Beépíthető projektorok

A páratlanul kompakt mennyezetre rögzíthető, fixen beépíthető és nagy tereken használható projektorok a templomitól egészen a múzeumi alkalmazásig lehetővé teszik az üzleti és a professzionális képalkotást. A fényképszerű precíziónak, az egyenletes, rácsmentes videóknak és a sima színátmeneteknek köszönhetően lenyűgöző vizuális hatást keltenek. A motoros, cserélhető és nagy látószögű objektívek választéka minden helyzetben kivételes kontrasztot és fényerőt biztosít.

Rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító, nagy látószögű projektorok

Ezek a nagy látószögű projektorok osztálytermekben való interaktív alkalmazás, valamint kisebb konferenciatermekben, irodákban és nagy területeken tartott prezentációk esetén jelentenek ideális megoldást. Élvezd a képminőség új szintjét a hagyományos projektorok vetítési távolságának körülbelül egyharmadáról, amit rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító (például a rövid vetítési távolságú, 1080p felbontású HD) projektorok tesznek lehetővé.

Short throw