yes consumer

Üzleti és oktatási célú projektorok

Használd ki a kiemelkedő képalkotást és teljes mértékben egyszerű használatot biztosító kompakt irodai projektorok nyújtotta előnyöket. Az irodai, előadó- és tanácstermi, valamint csúcsminőségű konferenciaközponti használathoz ideális projektorok az osztálytermekben, iskolai dísztermekben és előadótermekben használt intelligens projektorokéhoz hasonló, kivételes minőséget kínálnak. Válassz a hordozható és fixen beépíthető típusok közül – mindegyikkel lenyűgöző, tiszta képek érhetők el.

Egyszerű telepítés

A számtalan rugalmas működési mód és az egyszerű beállíthatóság révén ezek a projektorok szinte bárhol használhatók, hiszen a rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító modellek kis helyen is elférnek. A DVI- és HDMI-portok sokoldalú, nagy felbontású csatlakozást tesznek lehetővé, míg a PJLink és NMPJ funkciók segítségével LAN hálózaton keresztül lehetséges a vetítés és a távoli vezérlés.

Easy Installation
High quality images

Kiváló minőségű képek

A Canon speciális optikai rendszerei kompakt kialakításuk mellett optimalizálják a projektorból vetített, kiváló minőségű képeket. A projektorok DLP vagy speciális LCOS-paneles technológiával működnek, amelyek révén éles és pontos képek vetíthetők valódi színes fényerő, valamint kitűnő feketeszínszintek és kiemelkedő részletgazdagságot biztosító kontrasztarányok mellett.

Teljes nyugalom a Canon 3 éves alapgaranciájának köszönhetően

A Canon projektorokra a Canon European Warranty System (EWS) jótállás vonatkozik, amely a vásárlást követően korlátozott ideig bármilyen termékmeghibásodás esetén ingyenes megoldást nyújt (a szolgáltatásra az általános szerződési feltételek vonatkoznak). Az EWS a vásárló tartózkodási helyétől és a megvásárolt terméktől függően kétféle szolgáltatást tartalmaz.

Peace of Mind