Fotónyomtatók otthonra

Az intelligens, könnyen használható PIXMA otthoni és multifunkciós nyomtatók széles választéka kreativitásra ösztönöz. Ezek a stílusos, kompakt fotónyomtatók tökéletesen illenek otthonába és mindig kimagasló minőségű eredményeket garantálnak. A Wi-Fi modellek egyszerű vezeték nélküli nyomtatást biztosítanak számítógépekről, okostelefonokról és táblagépekről.

Home Printing

A tökéletes megoldás otthonra

Minden otthonba illő, stílusos, helytakarékos kialakítás

A PIXMA otthoni fotónyomtatók gyönyörű kialakításukkal, elegáns vonalaikkal és színes felületükkel bármely otthon díszítését kiegészítik.

Az innovatív helytakarékos funkcióknak köszönhetően a nyomtatók bárhol elhelyezhetők otthon (például falhoz közel vagy egy polcon), a tinta és papír cseréje pedig egyszerű.

PIXMA fits perfectly in your home

Vezeték nélküli nyomtatás

Egyszerű vezeték nélküli nyomtatás számítógépekről és mobilkészülékekről

A Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően az egész család könnyen megoszthatja a PIXMA nyomtatót vezeték nélküli hálózaton, az otthonán belül bárhonnan. Töltse le a Canon ingyenes alkalmazását, vagy használja az Apple AirPrint támogatást az okostelefonokról vagy táblagépekről történő nyomtatáshoz. Egyes modellekkel a nyomtató képernyőjéről szabadon nyomtathat az internetről bárhonnal, vagy közvetlenül a felhőből.

Prémium minőség

Fedezze fel a PIXMA fényképminőséget és a benne rejlő szoftveres lehetőséget!

Ismerje meg a PIXMA készülékben rejlő kreatív lehetőségeket és minőséget. Fedezze fel a Canon egyedülálló nyomtatási technológiáját, amely gyors, fotólabor minőségű otthoni fényképnyomtatást biztosít! A kreatív nyomtatási megoldásokra ösztönző My Image Garden szoftver segítségével rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit. A CREATIVE PARK PREMIUM online szolgáltatással professzionális megjelenésű üdvözlőlapokat, naptárakat és térbeli papírdíszeket készíthet.

PIXMA output

Tintakazetták

Ha gyönyörű és tartós nyomatási minőségű dokumentumokra és fényképekre vágyik PIXMA készüléke használata során, bízzon a Canon nyomtatótintáiban!

Csökkentse a tintára fordított költségeket!

A Canon eredeti nagy kapacitású XL kazettáival és gazdaságos összecsomagolásaival anélkül csökkentheti a tintára fordított költségeket, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén.

Fotópapírok

Találja meg az igényeinek megfelelő Canon fotópapírt, legyen szó minőségi fényképnyomtatásról vagy gyermekekkel készülő kreatív projektekről!

Támogatás

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás PIXMA tintasugaras nyomtatójához.

Tintákat keres?

Keresse meg a megfelelő tintapatront vagy kazettát, illetve papírt PIXMA nyomtatójához a fogyóeszköz-kereső segítségével!

Nyomtatót keres?

Nyomtatóválasztó szolgáltatásunkkal most megtalálhatja a leginkább megfelelő nyomtatót otthona vagy irodája számára. Hasonlítsa össze asztali multifunkciós készülékeinket, valamint lézer- és tintasugaras fotónyomtatóinkat!

#