no consumer

Canon csatlakoztathatóság

Csatlakozásra képes fényképezőgépeink, nyomtatóink, alkalmazásaink és a Canon CS100 Connect Station révén leegyszerűsödik az értékes fényképek és videofelvételek készítése, másolása, megosztása, nyomtatása és tárolása.

Wi-Fi és NFC kapcsolatok révén többre képes

A Wi-Fi technológia révén Canon készülékeid képesek fényképeid továbbítására, megosztására, nyomtatására, tárolására, de még távolról is fényképezhetsz velük. Például szerkesztés vagy megosztás céljából fényképeid könnyedén átmásolhatod Wi-Fi képes Canon fényképezőgépedről okostelefonodra. Az NFC* funkció megkönnyíti a dolgokat, két NFC képes készülék összeérintésével egyszerűen létrehozhatod a két készülék közötti Wi-Fi kapcsolatot. Például a fényképeket egyetlen érintéssel átmásolhatod NFC képes fényképezőgépedről egy Canon CS100 Connect Stationre.

Folyamatosan csatlakoztatva

Nem számít, hogy tárolni vagy szerkeszteni szeretnéd fényképeid, mobilkészülékedről szeretnél vezeték nélküli kapcsolaton keresztül nyomtatni, vagy korábbi családi pillanatokat szeretnél megosztani, a különböző csatlakoztatott alkalmazásaink és szolgáltatásaink révén a legtöbbet hozhatod ki fényképeidből.Csatlakozásra képes fényképezőgépek és sok egyéb más

A legújabb fényképezőgépeink, nyomtatóink és videokameráink páratlan csatlakoztatási tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítva a szabadságot, hogy még többet kihozhass fényképeidből és videofelvételeidből. Egyes új modelljeink NFC funkcióval is rendelkeznek, hogy még könnyebben csatlakoztathasd készüléked egy kompatibilis okostelefonhoz vagy a Canon CS100 Connect Stationhöz, és Wi-Fi kapcsolaton keresztül átmásolhasd fényképeid.

Felelősség kizárása: A csatlakoztatási funkciók csak a kiválasztott fényképezőgép-modelleknél érhetők el. Bizonyos csatlakoztatási funkciókhoz egy ingyenesen letölthető alkalmazás szükséges.
*Az NFC nem minden készülékkel kompatibilis.
**Pictbridge vezeték nélküli LAN kapcsolaton keresztül.