i-SENSYS multifunkciós lézernyomtatók

Egyetlen kompakt egység gyors, magas minőségű lézeres nyomtatást, másolást és színes lapolvasást nyújt. Bizonyos modellek faxolási, hálózati nyomtatási sőt teljes színes nyomtatási funkciókkal is el vannak látva. Élvezze a professzionális lézeres minőség és megnövelt produktivitás előnyeit.


i-SENSYS MF8580Cdw

i-SENSYS MF8580Cdw

Nagy teljesítményű hálózati multifunkciós készülék Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel, amellyel akár mobilkészülékekről is nyomtathat. Könnyen kezelhető, mégis hatékony funkcióinak köszönhetően vállalkozása a mindennapi feladatokra fókuszálhat.


i-SENSYS MF9220Cdn

i-SENSYS MF9220Cdn

Lenyűgöző színek. A Canon profi eszközei jelentős előnyhöz juttatják vállalkozását. Ez a robusztus, színes lézernyomtató hatékony SEND funkciót kínál egy egyszerűen kezelhető, kompakt egységben.


i-SENSYS MF8550Cdn

i-SENSYS MF8550Cdn

Nagyon hatékony hálózati multifunkciós készülék, amellyel akár mobilkészülékekről is nyomathat. Könnyen használható funkciói hatékonyabbá teszik a kisvállalkozásokon belül zajló kommunikációt.


i-SENSYS MF9280Cdn

i-SENSYS MF9280Cdn

Bővítse kommunikációs lehetőségeit a minőségi színes működéssel, és növelje hatékonyságát a nagyteljesítményű SEND funkcióval. A kompakt, ugyanakkor masszív kialakítású színes multifunkciós készülék ideális a nagy igénybevételű, kis létszámú munkacsoportok céljaira.


i-SENSYS MF8540Cdn

i-SENSYS MF8540Cdn

Kényelmes, színes multifunkciós készülék mobil nyomtatási funkcióval. Könnyen használható funkcióival megnövelheti üzlete hatékonyságát.


i-SENSYS MF8280Cw

i-SENSYS MF8280Cw

Kisvállalkozások számára ideális asztali multifunkciós készülék, melynek könnyen használható funkciói vezetékes és vezeték nélküli hálózaton keresztül is megoszthatók, és amellyel számítógépről és mobilkészülékekről is gyönyörű színes nyomatok készíthetők.


i-SENSYS MF8230Cn

i-SENSYS MF8230Cn

Ezen a kisvállalkozások számára ideális, egyszerűen használható és hálózati használatra kész multifunkciós készüléken keresztül számítógépről és mobilkészülékekről is gyönyörű színes nyomatok oszthatók meg.


i-SENSYS MF6180dw

i-SENSYS MF6180dw

Fekete-fehér nyomtatási feladatai egyszerűbbé és kényelmessé válnak ezzel a Wi-Fi működésre képes, felhőalapú nyomtatást támogató, 4 az 1-ben nyomtatóval. A gyors és energiahatékony működés, illetve a 33 lap/perces nyomtatási sebesség által időt és pénzt takaríthat meg.


i-SENSYS MF6140dn

i-SENSYS MF6140dn

Fekete-fehér nyomtatási feladatai egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak ezzel a vékony kialakítású, felhőalapú nyomtatást támogató, 4 az 1-ben nyomtatóval. A gyors és energiahatékony működés, illetve a 33 lap/perces nyomtatási sebesség által időt és pénzt takaríthat meg.


i-SENSYS MF4890dw

i-SENSYS MF4890dw

A Wi-Fi és hálózati csatlakozású fekete-fehér lézeres multifunkciós készülék ideális a munka megosztására otthonában vagy az irodában. Az egyszerűen használható automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás és beolvasás megnöveli a hatékonyságot.


i-SENSYS MF4870dn

i-SENSYS MF4870dn

A hálózati csatlakozású fekete-fehér lézeres multifunkciós készülék ideális kis munkacsoportok számára Az automatikus kétoldalas nyomtatás, a döntött kijelző és az egygombos megoldások révén tökéletes hatékonyságnövelő készülék.


i-SENSYS MF4780w

i-SENSYS MF4780w

A Wi-Fi és hálózati csatlakozású fekete-fehér lézeres multifunkciós készülék könnyen elérhető bárhol az otthonában vagy az irodában. Gyors, egyszerű használhatósága és energiahatékonysága révén ideális hatékonyságnövelő készülék.


i-SENSYS MF4750

i-SENSYS MF4750

Kompakt, helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató, másoló, lapolvasó és fax. Tökéletes otthoni és kisirodai használatra, ahol gyors, energiahatékony és egyszerűen használható gépekre van szükség.


i-SENSYS MF4730

i-SENSYS MF4730

Kompakt fekete-fehér nyomtató, másoló és lapolvasó. Elegáns, felhasználóbarát kialakítás döntött panellal és gyors funkciógombokkal - tökéletes az otthoni és kisirodai használatra


i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Nyomtasson, másoljon és szkenneljen gyorsan és kényelmesen az asztalról ezzel a kompakt fekete-fehér lézernyomtatóval. Egyszerű használata és energiatakarékossága miatt ideális otthoni és kisebb irodai használatra.


i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Gyors és hatékony fekete-fehér 3 az 1-ben lézerkészülék nyomtatási, másolási és lapolvasási funkcióval egyetlen praktikus, kompakt készülékben. Egyszerű üzemeltetés a döntött kezelőpanelnek és az egyérintéses funkciógomboknak köszönhetően.


i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Nyomtatási, másolási és beolvasási funkciók egyszerű megosztása ezzel a wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas fekete-fehér 3 az 1-ben lézerkészülékkel. Ez a gyors, könnyen működtethető és energiahatékony készülék döntött vezérlőpanellel és egyérintéses funkciógombokkal rendelkezik.


i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Ez a hálózatkész és számtalan, a hatékonyságot növelő funkcióval ellátott, energiahatékony, fekete-fehér multifunkciós lézerkészülék könnyedén megosztható az egész irodában, ráadásul a döntött érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően könnyen működtethető.


i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Ez a wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas fekete-fehér multifunkciós lézerkészülék az iroda bármely részéről könnyen elérhető. Számtalan, a hatékonyságot növelő funkcióval ellátott készülék, amely gyors, egyszerűen működtethető és energiahatékony.


i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Hatékony, hálózatkész fekete-fehér multifunkciós lézerkészülék leterhelt kis irodák számára. Növelje hatékonyságát a gyors automatikus kétoldalas nyomtatás és automatikus dokumentumadagoló segítségével. Hozzon létre hatékony munkaműveleteket a gyors, egyérintéses funkciógombok segítségével.


i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Nagy teljesítményű és sokoldalú, fekete-fehér, wifis multifunkciós lézerkészülék mobil- és hálózati csatlakoztatási lehetőséggel a nagy igényeket támasztó, kis irodai környezetek számára. Legyen hatékonyabb a gyors, kétoldalas beolvasás, másolás és nyomtatás segítségével.


i-SENSYS MF623Cn

i-SENSYS MF623Cn Új

Ez az intelligens asztali A4-es méretű lézer multifunkciós készülék üdítően egyszerűvé teszi a nyomtatást, beolvasást és dokumentumok megosztását bárhonnan, akár számítógépről, akár okostelefonról vagy táblagépről.


i-SENSYS MF628Cw

i-SENSYS MF628Cw Új

Ez a kompakt, Wi-Fi képes A4-es méretű lézer multifunkciós készülék kiváló minőségű nyomtatási, beolvasási és faxolási funkciókat biztosít, amelyek könnyedén használhatók a számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen keresztül.


i-SENSYS MF724Cdw

i-SENSYS MF724Cdw Új

A teljes körű funkciókat kínáló kompakt multifunkciós készülékek világába ideális bevezetést kínál ez a színes A4-es méretű lézerkészülék, amelyik kis helyigénnyel rendelkezik és az intelligens beolvasási, nyomtatási és csatlakoztatási opciók széles körét kínálja, hogy segítse az Ön munkáját termelékenyebbé tenni.


i-SENSYS MF728Cdw

i-SENSYS MF728Cdw Új

Ez a jellemzően a sokkal nagyobb készülékeken megtalálható funkciókat kínáló, de mégis lenyűgözően kis helyigényű A4-es méretű, fax funkcióval rendelkező színes lézer multifunkciós készülék biztosítja a kisvállalkozások számára a dokumentumok gondtalan nyomtatását, beolvasását és megosztását.


i-SENSYS MF729Cx

i-SENSYS MF729Cx Új

A vállalkozások számtalan előnyt élvezhetnek ezzel a kompakt A4-es méretű színes lézeres multifunkciós készülékkel. Az olyan innovatív funkciók, mint például az NFC for Touch & Print segít az üzleti tevékenység hatékonyabb folytatásában.

spacer
            image
Színes
i-SENSYS MF9280Cdn
i-SENSYS MF9220Cdn
i-SENSYS MF8580Cdw
i-SENSYS MF8550Cdn
i-SENSYS MF8540Cdn
i-SENSYS MF8280Cw
i-SENSYS MF8230Cn
Fekete-fehér
i-SENSYS MF6180dw
i-SENSYS MF6140dn
i-SENSYS MF5980dw
i-SENSYS MF5940dn
i-SENSYS MF4890dw
i-SENSYS MF4870dn
i-SENSYS MF4780w
i-SENSYS MF4750
i-SENSYS MF4730
i-SENSYS MF229dw
i-SENSYS MF226dn
i-SENSYS MF217w
i-SENSYS MF216n
i-SENSYS MF212w
i-SENSYS MF211
i-SENSYS MF3010
Mobil megoldások
Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése
Hasznos extra funkciók
Archív termékek
Brosúra
Lézernyomtatók
Illesztőprogramok