no consumer
Cinema EOS kamerák

Cinema EOS kamerák

A Canon Cinema EOS kamerái páratlan kreatív lehetőségekkel rendelkeznek. Ezek a többféle foglalattal felszerelt kamerák az objektívek lehető legszélesebb körével használhatók, az óriási Canon Super 35 mm-es CMOS-érzékelők pedig elképesztő képminőséget garantálnak, így kedved szerint mesélhetsz el minden neked tetsző történetet.

 


EOS C500

EOS C500

A nagy teljesítményű és kompakt EOS C500 4K videorögzítéssel, RAW adatkimenettel és Canon Log Gamma funkcióval rendelkezik a Cinema EF-objektívek lehetőségeinek tökéletes kiaknázásához és a kiváló minőségű, széles dinamikatartományú videofelvételek készítéséhez.


EOS C500 PL

EOS C500 PL

A nagy teljesítményű és kompakt EOS C500 PL 4K videorögzítéssel, RAW adatkimenettel és Canon Log Gamma funkcióval rendelkezik a kiváló minőségű, széles dinamikatartományú videofelvételek készítéséhez. A PL-bajonett kompatibilis a szabványos objektívekkel.


EOS C300 Mark II

EOS C300 Mark II

A tartós, nagy teljesítményű és könnyen használható automatikus funkciókkal rendelkező EOS C300 Mark II lenyűgöző 4K/Full HD videók belső rögzítését teszi lehetővé széles dinamikai tartománnyal, külső RAW kimenettel, és Canon Log2 beállítással, ami segít előhívni a kreatív látásmódot.


EOS C300

EOS C300

Az EOS C300, ez a forradalmian új, professzionális kamera ötvözi a már sokat bizonyított Canon videotechnológiát és objektíveket az EOS nyújtotta kreativitással. A cserélhető EF objektívek még soha nem látott szabadságot biztosítanak, hogy Ön minden történetet elmesélhessen.


EOS C300 PL

EOS C300 PL

Az EOS C300 PL, ez a forradalmian új, professzionális kamera ötvözi a már sokat bizonyított Canon videotechnológiát és objektíveket az EOS nyújtotta kreativitással. A cserélhető objektívek még soha nem látott szabadságot biztosítanak, hogy Ön minden történetet elmesélhessen.


EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

Tökéletes megoldás az egyszemélyes videokészítéshez – az EOS C100 Mark II segítségével valóra válthatod legmerészebb vizuális elképzeléseidet is. Ez az intuitív kamera a Cinema EOS képalkotási teljesítmény következő lépcsőfokát és mellé valódi kreatív szabadságot kínál.


EOS C100

EOS C100

A felhasználóbarát és megfizethető C100 videokamera a professzionális HD képkészítés, a kompakt kialakítás és a sokoldalú objektívválaszték révén tökéletes választás egyszemélyes felhasználásra.


EOS-1D C

EOS-1D C

A nagy teljesítményű DSLR vázba zárt EOS-1D C, ez a forradalmi multimédiás fényképezőgép, amely egyaránt remekel az állóképek és a videofelvételek készítésében, 4k videókat és olyan speciális videofunkciókat kínál, mint, például a Canon Log Gamma.


XC10

XC10

A kreatív és sokoldalú XC10 káprázatos 4K/Full HD 4:2:2 videókat és kiváló minőségű fényképeket rögzít egyetlen kompakt, kis tömegű és könnyen használható videokamerában, mely 10-szeres zoomobjektívvel, optikai képstabilizátorral és wifis távvezérléssel rendelkezik.


RC-V100

RC-V100

Az Canon RC-V100 távirányító még nagyobb szabadságot biztosít a videokamera-használóknak. Legyen szó stúdióról, külső helyszínről, vagy egyszerűen egy korábban elérhetetlen helyről, a távirányító vezetékes távirányítást tesz lehetővé szinte minden videokamera-funkcióhozz.

spacer
            image

Választék:

EOS C500
EOS C500 PL
EOS C300 Mark II
EOS C300
EOS C300 PL
EOS C100 Mark II
EOS C100
EOS-1D C
XC10
RC-V100
Letöltések
Illesztőprogramok
Kapcsolódó termékek
EOS digitális tükörreflexes és kompakt rendszerű fényképezőgépek
EF-objektívek
Canon Cine objektívek
Professzionális videokamerák