EOS digitális tükörreflexes és kompakt rendszerű fényképezőgépek

Akár kedvtelésből, akár hivatásból fényképezel, a Canon EOS digitális tükörreflexes és kompakt rendszerű fényképezőgépek segítségével kibontakoztathatod kreativitásod. A legkorszerűbb technológiák, a kiváló képminőség és az intuitív kialakítási koncepciók együttese még jobb teljesítményt nyújt, amelyet bizalommal élvezhetsz.

EOS kezdőknek

EOS lelkes amatőröknek

EOS profiknak

Válts digitális tükörreflexes fényképezésre, és élvezz több kreatív szabadságot egy könnyen használható fényképezőgéppel, amellyel lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetsz.

Lépj tovább a fényképezés és videokészítés terén, és fedezd fel a speciális funkciókat, amelyek segítségével egyedülálló és gyönyörű képeket készíthetsz.

A teljesítmény és megbízhatóság új szintjét élvezheted, amellyel olyan képeket és videókat készítesz, amelyeket te és az ügyfeleid is imádni fogtok.

Trovati

EOS 7D Mark II: A tökéletes pillanatot keresve

Azok a fényképészek, akik meg szeretnék ragadni a tökéletes fotós pillanatot, az EOS 7D Mark II fényképezőgéppel olyan képeket készíthetnek, amelyekről a többiek lemaradnak. Gyors, ugyanakkor sokoldalúan használható DSLR fényképezőgép, amellyel soha nem tapasztalt módon élheted ki kreativitásodat.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D – Ragadj meg minden lehetőséget!

Szülinapi buliktól kezdve a nyári élményekig – az EOS 1200D fényképezőgéppel mindig kiemelkedő eredményt érhetsz el. Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert, és a Canon világszínvonalú képalkotási rendszerét számos intuitív, könnyen kezelhető vezérlőelemmel kombinálja. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek segítségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Compact EOS

Kompakt EOS – Kis méret, kiemelkedő minőség

Örökítsd meg életstílusod az EOS fényképezőgépeivel, amelyek olyan kompaktak és könnyűek, hogy bárhová magaddal viheted őket. Élvezd a számos kreatív vezérlés gyors kezelhetőségét és a kimagasló képminőséget, még gyenge fényviszonyok között is. Emellett a teljes EOS rendszer rugalmasságát is élvezheted számtalan objektívjével és egyéb tartozékával.

EOS 60Da

Az EOS 60Da – Nézz a csillagokra

Az EOS 60D módosított változata kifejezetten az asztrofotográfiához lett tervezve. A megnövelt közeli infravörös érzékenység lehetővé teszi a csillagködök és egyéb olyan jelenségek fényképezését, amelyek az elektromágneses spektrum ezen szakaszában bocsátanak ki fényt. A fényképezőgép 18 megapixeles CMOS-érzékelője és DIGIC 4 processzora a digitális képzaj kordában tartásával segítenek a képminőség maximalizálásában.

Cinema EOS

Cinema EOS

Készíts magas minőségű Full-HD videókat EOS fényképezőgépeddel. A mélységélesség precízen szabályozható, így mozihatású, kis mélységélességű képeket készíthetsz. A képminőség még magas ISO-érzékenység mellett is kiváló.

EOS rendszer

EOS System

A világ profi fotósai által legkedveltebb rendszer objektívjei, Speedlite vakujai és egyéb tartozékai közül válogathatsz. A speciális makró objektíveket remekül használhatod makrofényképezéshez, a gyors rekeszű, fix objektívek pedig felülmúlhatatlanok a képminőség és mélységélesség-szabályozás terén.

Támogatás EOS fényképezőgépedhez

Szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás EOS fényképezőgépedhez.

Korábbi EOS fényképezőgépek keresése

A korábbi EOS fényképezőgépek műszaki jellemzőit és a kompatibilis tartozékok listáját az archív termékek szekciójában találod.