no consumer

Kompakt wifis Canon fényképezőgépek

Maradj mindenhol kapcsolatban a Canon kompakt wifis fényképezőgépeivel. Töltsd fel, nyomtasd ki és mentsd el a képeket közvetlenül IXUS vagy PowerShot fényképezőgépedről, vagy csatlakoztasd egyetlen érintéssel okostelefonhoz vagy táblagéphez a Dinamikus NFC használatával, így akár utazás közben is megoszthatod képeidet.

Csatlakoztatás okostelefonokhoz és táblagépekhez

Útközben is szeretnéd gyorsan és egyszerűen megosztani fotóidat? Töltsd fel képeidet azonnal vagy mentsd el őket mobilkészülékre az ingyenes Canon Camera Connect alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy wifis fényképezőgéped okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztasd. Az egyszerűbb csatlakozás érdekében legújabb modelljeink Dinamikus NFC funkcióval bírnak, amelynek segítségével a képek a kompatibilis okostelefonokra egyetlen érintéssel átvihetők.

Connect

Fényképezőgép-vezérlés és élőképek megtekintése távolról

A vezeték nélküli távoli felvételkészítésnek köszönhetően könnyedén beszállhatsz a csoportképekbe, és nagyszerű természetfotókat készíthetsz okostelefonodról. A Camera Connect alkalmazás segítségével kompatibilis wifis fényképezőgépeden távolról is beállíthatod a zársebességet, az optikai zoomot és a vakut, néhány legutóbbi modellünkkel pedig teljes kézi irányítást végezhetsz távolról is.

Remote Shooting
Geotag Images

Képek felcímkézése helyadatokkal mobiltelefonos GPS-en keresztül

Használd ki okostelefonod vagy táblagéped GPS funkcióját, és lásd el kompakt Canon fényképezőgépeddel készült képeidet helyadatokkal. Így bármikor felidézheted utazásaidat vagy visszatérhetsz kedvenc nyaralóhelyeidre.

Internetes megosztás közvetlenül a fényképezőgépről

Sharing_320x42.jpg

Tölts fel fényképeket és videókat kedvenc közösségi oldalaidra közvetlenül a fényképezőgépről, számítógép használata nélkül! Egyszerűen csatlakoztasd a fényképezőgépet az otthoni Wi-Fi hálózathoz*, és oszd meg a képeket e-mailben, a Twitteren, a Flickren, a Google Drive™-on és a Facebookon. A videoklipek a YouTube™-on HD minőségben is megoszthatók. Fényképeidet a Canon irista szolgáltatására is feltöltheted. Az irista alkalmazást azoknak tervezték, akik szeretnék rendszerezni emlékeiket. Az irista egy fejlett felhőalapú platform, ahol az eddig még nem tapasztalt kezelés és hozzáférés révén fényképtárad minden előnyét élvezheted. További részletek az irista honlapján: https://www.irista.com/.

Screens

Készíts biztonsági mentést fotóidról online, vagy mentsd őket számítógépre

Mentsd el az emlékezetes pillanatokat felhőalapú szolgáltatásokon keresztül gyakorlatilag bárhonnan. A képszinkronizáló segítségével képeidről vezeték nélkül biztonsági másolatot készíthetsz oda, ahová csak szeretnéd – akár az irista, Flickr, vagy Google Drive fiókodba is –, és a program számítógépedre, valamint okostelefonodra is szinkronizálja őket.

A Canon termékek csatlakoztatása

Csatlakozz a világhoz

Csatlakoztasd a dinamikus NFC funkcióval ellátott Wi-Fi fényképezőgépet egy Canon Connect Station állomáshoz, így könnyedén oszthatod meg a fényképeket és a videókat a közösségi oldalakon, illetve online albumokban – ezenfelül családod és barátaid körében akár HDTV-n is megtekintheted azokat.

*A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához CANON iMAGE GATEWAY fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a CANON iMAGE GATEWAY szolgáltatás bizonyos országokban vagy régiókban nem használható. További tájékoztatásért látogass el a www.canon-europe.com/cig honlapra.

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.

A YouTube, az Android és a Google Drive a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.

A Twitter a Twitter, Inc. bejegyzett védjegye.

A Flickr márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.