no consumer

PowerShot és IXUS

Kompakt digitális kamerák – IXUS és PowerShot

Az innovatív Canon technológiáknak köszönhetően széles kínálatunk a legjobb digitális kompakt fényképezőgépeket tartalmazza – mind a teljesen kezdő, mind a szakavatott profik számára.

Profi kompakt fényképezőgépek

A haladó fotósok számára tervezett profi kompakt fényképezőgépeink tökéletes, hordozható alternatívái vagy kiegészítői a digitális tükörreflexes gépeknek. Kiváló teljesítményt nyújtanak, és kreatív fotózásra is alkalmasak.

Bridge fényképezőgépek

Sokoldalú kompakt bridge fényképezőgépeink óriási zoomobjektívekkel, DSLR-stílusú markolattal és teljes kreatív vezérléssel rendelkeznek – a gyönyörű tájképeken át az extrém teleobjektíves természetfotózásig lenyűgöző eredmények érhetők el velük.

Szuperzoom fényképezőgépek

Örökíts meg minden pillanatot bármerre jársz a sokoldalú szuperzoom fényképezőgépekkel, amelyek kompakt és stílusos váza erőteljes zoomobjektíveket rejt.

Automata fényképezőgépek

Zsebrevágható, stílusos és könnyű automata fényképezőgépeink a kitűnő fényképek és videók készítését, valamint megosztását villámgyorssá teszik.

Wi-Fi

Maradj kapcsolatban utazás közben is a Canon wifis kompakt fényképezőgépeivel Töltsd fel, nyomtasd ki és ments el a képeidet közvetlenül a fényképezőgépről, vagy oszd meg őket azonnal okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Gyenge fényviszonyok között használható fényképezőgépek

A Canon gyenge megvilágítás mellett is használható fényképezőgépei a HS System rendszerrel ötvözik optikai tapasztalatunkat, hogy a kihívást jelentő fényviszonyok között is rendkívül elsőrangú eredmények szülessenek.

Víz alatti és kaland-fényképezőgépek

A strapabíró PowerShot D30 fényképezőgéppel extrém szabadtéri körülmények között is lenyűgöző képeket készíthetsz, a kompatibilis fényképezőgépeket vízálló tokkal kiegészítve pedig víz alatti felvételek is rögzíthetők.

Fényképezőgépek utazáshoz

Könnyen hordozható kialakításuk és nagy teljesítményű optikai zoomjuk révén kompakt úti fényképezőgépeinkkel kiváló minőségben örökítheted és oszthatod meg utazásaid során átélt élményeidet.

Támogatás kompakt fényképezőgépekhez

Szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás kompakt fényképezőgépedhez.

Korábbi kompakt fényképezőgépek keresése

A korábbi PowerShot és IXUS fényképezőgépek műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.