no consumer

LEGRIA – a kreativ önkifejezésért

A közönség már vár – mutasd be a kreativitásod új perspektívából Full HD minőségben. A mini sorozat videokameráinak egyedülállóan kompakt és hordozható kivitele, különösen nagy látószögű objektíve, változtatható képszögű LCD kijelzője és beépített állványa könnyed komponálást és még nagyobb háttér megjelenítését teszi lehetővé. A beépített Wi-Fi segítségével könnyedén megoszthatod, élőben továbbíthatod és távolról vezérelheted kamerádat, míg a lenyűgöző hangzásnak köszönhetően olyan videókat készíthetsz, amelyeket nemcsak nézni, hanem hallgatni is élvezet.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA mini

  • 170°-os, különösen nagy látószögű objektív
  • Változtatható képszögű LCD; beépített állvány
  • Sztereó mikrofon
  • Wi-Fi: egyszerű megosztás

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170°-os, különösen nagy látószögű objektív
  • Változtatható képszögű LCD; beépített állvány
  • Nagyméretű sztereó mikrofon, lineáris PCM
  • Wi-Fi: távoli felügyelet és egyszerű megosztás

Könnyed kompozíció

Légy Te a főszerepben! Jeleneteidet bármilyen szögből egyszerűen megkomponálhatod, ráadásul a különösen nagy látószögű objektívnek és az innovatív, változtatható képszögű érintőképernyőnek köszönhetően még nagyobb hátteret ábrázolhatsz a felvételen – csak hajtsd ki, és már nézheted is magad élőben az LCD képernyőn.

Az egyedülálló beépített állványnak köszönhetően nincs szükség külön állványra, hiszen a LEGRIA kamerát egyszerűen megdöntheted a változatos és kreatív perspektívákhoz.

A LEGRIA mini sorozat kamerával különleges állóképeket is készíthetsz, méghozzá a Canon HS rendszerének köszönhetően nagy felbontásban és alacsony zajszint mellett. 170°-os látószög és hagyományosabb közelkép- és sorozatfelvétel-készítési lehetőségek a még kreatívabb önkifejezésért.

Frame yourself
Broadcast yourself

Közvetíts mindenhonnan élőben

A beépített Wi-Fivel bárhol megoszthatod kreatív alkotásaidat. Feltöltheted őket a közösségi oldalakra, például a YouTube-ra vagy a Facebookra, vagy akár vezeték nélkül is megtekintheted tartalmaidat okoskészüléken vagy HDTV-én.

A LEGRIA kamerák okostelefon vagy táblagép használatával távolról is vezérelhetők – az élő adatfolyam-továbbítási és megosztási lehetőségek széles választéka mellett.

A LEGRIA mini X kamerával akár távolról is figyelheted, mi történik otthon a távollétedben.

Élethű hang

Készíts olyan videókat, amelyeket nemcsak nézni, hanem hallgatni is élvezet.

Készíts kitűnő, CD-minőségű felvételeket a LEGRIA mini X kamerával, amely nagyméretű, magasabb jel-zaj arányt és szélesebb dinamikatartományt biztosító sztereó mikrofonnal van felszerelve, emellett tömörítetlen lineáris PCM rögzítést és kézi vezérlést is lehetővé tesz.

Az egyszerű és lenyűgöző hangfelvételekhez a LEGRIA mini kiváló minőségű sztereó mikrofonnal és audió jelenetválasztóval rendelkezik – csak válassz az 5 jelenet közül, és a kamera automatikusan elvégzi a hang beállítását.

Immersive Audio