no consumer

Szenvedély a képalkotás iránt és irántad

Grace, Marketing és PR

Kezdje el karrierjét a lehető leggyorsabban

Siddharth, Értékesítés és tanácsadás

Többek vagyunk mint pusztán egy vállalkozás

Graham, Vállalatvezetés

Szenvedély a képalkotás iránt és irántad

Claire, Üzletvezetés

Kezdje el karrierjét a lehető leggyorsabban

Antonello, Értékesítés és tanácsadás

Együtt valóra váltjuk céljainkat

Oliver, Üzleti megoldások és informatika, valamint Nicola, Értékesítés és tanácsadás

Karrier a Canonnál

A karrier a Canonnál a szenvedélyről szól. A büszkeség érzete mellett a szenvedély az, amely a nálunk dolgozókat munkára és eredményekre sarkallja, és ez az egyik oka annak, hogy piacvezetők vagyunk a képalkotásban, fogyasztói, vállalati, televíziós és orvosi termékeinkkel, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal.

Értékesítés és tanácsadás

Ha mindig is egy olyan csapat tagja akartál lenni, mely globálisan elismert szolgáltatásokat és megoldásokat értékesít, és a képalkotás igazi szenvedélyed, akkor a Canonnál a következő szintre viheted a karrieredet.

Marketing és PR

Nagyon büszkék vagyunk arra, amit csinálunk, és ezt az egész világnak el akarjuk mondani. Itt lépsz be te a képbe. A fogyasztói csatorna marketing feladataitól kezdve, az üzleti tervezésen át a termékmenedzsmentig, marketing és PR csapatunk életre kelti szolgáltatásainkat és megoldásainkat.

Üzleti megoldások

Ha élvezed a kihívásokat, és a munkánk kellős közepében akarsz lenni, járulj hozzá az ügyfélbarát megoldásokhoz és hozz létre egy olyan infrastruktúrát, mely segít megvalósítani vállalkozásunkat.

Business Administration

Problémamegoldó vagy, aki képes megérteni a múltbeli kihívásokat és új megközelítési módokat indítványozni folyamataink egyszerűsítéséhez, valamint képes vagy kitűnő infrastruktúrával ellátni vállalkozásunkat az eredmények teljesítéséhez.

Vállalatvezetés

Az ügyfélélmény és az emberek igazi szenvedélyed kell, hogy legyen. Célunk, hogy munkatársaink fejlődése által fejlesszük vállalkozásunkat is.

Diplomások és gyakornokok

A főiskolai vagy egyetemi tanulmányok befejezése után eldönteni mihez kezdjünk, ijesztő feladat lehet, ezért friss diplomás és gyakornoki programunkat úgy terveztük, hogy ellásson minden olyan tapasztalattal, mely szükséges karriered fejlesztéséhez az általad kiválasztott területen. Olvasd el Sara történetét.

Ismerkedj meg munkatársainkkal


Hogyan maradhatsz kapcsolatban velünk

Lehetsz akár svédországi szerviztechnikus, vagy spanyolországi értékesítési munkatárs, aktívan arra fogunk ösztönözni, hogy fedezd fel a karrier lehetőségeket a Canonnál. Nem minden helyen van mindenféle típusú állás, de mindenhol találhatsz érdekes lehetőségeket.

Képzeld el magad a Canonnál

Mi, a Canon munkatársai elköteleztük magunkat amellett, hogy barátságos és kiegyensúlyozott munkakörnyezetről gondoskodjunk. Emellett erőteljes kapcsolat fűz minket ügyfeleinkhez, melyet világszínvonalú márkánkon keresztül tartunk fenn. Képzeld el magad a Canonnál, hogy kiderüljön, ez lehet-e a megfelelő hely számodra.