Fotónyomtatók otthonra

Az intelligens, könnyen használható PIXMA otthoni és multifunkciós nyomtatók széles választéka kreativitásra ösztönöz. Ezek a stílusos, kompakt fotónyomtatók tökéletesen illenek otthonába és mindig kimagasló minőségű eredményeket garantálnak. A Wi-Fi modellek egyszerű vezeték nélküli nyomtatást biztosítanak számítógépekről, okostelefonokról és táblagépekről.

Home Printing

A tökéletes megoldás otthonra

Minden otthonba illő, stílusos, helytakarékos kialakítás

A PIXMA otthoni fotónyomtatók gyönyörű kialakításukkal, elegáns vonalaikkal és színes felületükkel bármely otthon díszítését kiegészítik.

Az innovatív helytakarékos funkcióknak köszönhetően a nyomtatók bárhol elhelyezhetők otthon (például falhoz közel vagy egy polcon), a tinta és papír cseréje pedig egyszerű.

PIXMA fits perfectly in your home

Vezeték nélküli nyomtatás

Egyszerű vezeték nélküli nyomtatás számítógépekről és mobilkészülékekről

A Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően az egész család könnyen megoszthatja a PIXMA nyomtatót vezeték nélküli hálózaton, az otthonán belül bárhonnan. Töltse le a Canon ingyenes alkalmazását, vagy használja az Apple AirPrint támogatást az okostelefonokról vagy táblagépekről történő nyomtatáshoz. Egyes modellekkel a nyomtató képernyőjéről szabadon nyomtathat az internetről bárhonnal, vagy közvetlenül a felhőből.

Prémium minőség

Fedezze fel a PIXMA fényképminőséget és a benne rejlő szoftveres lehetőséget!

Ismerje meg a PIXMA készülékben rejlő kreatív lehetőségeket és minőséget. Fedezze fel a Canon egyedülálló nyomtatási technológiáját, amely gyors, fotólabor minőségű otthoni fényképnyomtatást biztosít! A kreatív nyomtatási megoldásokra ösztönző My Image Garden szoftver segítségével rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit. A CREATIVE PARK PREMIUM online szolgáltatással professzionális megjelenésű üdvözlőlapokat, naptárakat és térbeli papírdíszeket készíthet.

PIXMA output
ink-and-paper-xl-banner-EUR

Tinták és fotópapírok

Az opcionális XL tintákkal időt és pénzt takaríthat meg. Továbbá a kiváló minőségű, színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Tekintse meg a PIXMA fotópapírok teljes kínálatát, melyekkel még többet hozhat ki képeiből.

Támogatás

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás PIXMA tintasugaras nyomtatójához.

Tintákat keres?

Keresse meg a megfelelő tintapatront vagy kazettát, illetve papírt PIXMA nyomtatójához a fogyóeszköz-kereső segítségével!