spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
A CanonrólTudjon meg többet a Canon szervezetről  |   ForgalmazókTudja meg, hol van a legközelebbi áruház, ahol Canon termékeket és megoldásokat tud vásárolni |   KapcsolatA Canon globális kihelyezettségeinek elérhetőségei Canon Hungaria spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Otthoni megoldások > Termékválaszték > Fényképezőgépek > EOS digitalis SLR és Kompakt rendszerkamerák > EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépek profiknak spacer image spacer image
spacer image

EOS profiknak

Azoknak, akik megkövetelik a legmagasabb színvonalú képminőséget, teljesítményt és megbízhatóságot – amit csak a körülmények megkívánnak.
A professzionális fényképészek szerte a világon használják a Canon EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépeit divat- és esküvőfotózáshoz, sporteseményeken való fényképezéshez és még számos egyéb alkalomhoz.

EOS for Professionals

EOS 5D Mark III

Sokoldalú, csúcskategóriás DSLR a tájképfotózáshoz, portrékészítéshez és az eseményeket dokumentálásához.

 • 22 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő
 • 61 pontos autofókusz
 • 6 kép/mp sorozatfelvétel
 • Full HD videofelvételek

EOS-1D X

A professzionálisok számára készült fényképezőgépek új generációja a sebességet a képminőséggel kombinálja.

 • 18,1 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő
 • Akár 12 képkocka/mp, illetve 14 képkocka/mp nagy sebességű üzemmódban
 • 61 pontos autofókusz

EOS-1D C

A korszakalkotó multimédiás fényképezőgép egyaránt remekel állóképek és videofelvételek készítésében.

 • 4K videók
 • 1080p 50/60 kép/mp sebességgel
 • 18,1 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő
 • 61 pontos autofókusz

Autofókusz

Nagy teljesítményű autofókusz-rendszerek

A kifinomult autofókusz-rendszerek gyorsan, pontosan és csöndesen találják meg a fókuszt még gyenge fényviszonyok és legfeljebb f/8 rekeszérték mellett is. A követési keret nyomon követi a mozgó tárgyakat, az autofókusz pontjait pedig csoportosítani lehet, így egyénileg vagy egyszerre is használhatók – és helyzetet változtatnak, ha a fényképezőgépet függőleges vagy vízszintes helyzetbe állítod.

Teljes képmező

Még nagyobb látószög

Élvezd a teljes képmező előnyeit a CMOS-érzékelőkkel, amelyek mérete megegyezik a 35 mm-es filmekével. A nagy látószögű objektív teljes kapacitását kihasználhatod, a mélységélesség precíz szabályozásával pedig nagyszerű kis mélységélességet és lágy hátteret érhetsz el. A Canon DSLR gépek teljes képmezős technológiája kivételes képminőséget biztosít gyenge fényviszonyok mellett is, minimális képzajjal és lenyűgöző tisztasággal.

Tartósságra tervezve

A professzionális EOS fényképezőgépek minden időben megbízható teljesítményt nyújtanak – a háborús övezettől a partvonalig

A professzionális Canon EOS DSLR gépeket úgy tervezték, hogy a legzordabb körülmények között is fényképezhess velük. Megbízható teljesítményükre mindig számíthatsz. Az időálló tömítések megvédik a gépet a portól és nedvességtől, a magnéziumötvözet kialakítás pedig egyszerre erős és könnyű.

Testre szabható

Mit jelent számodra az ergonómia?

Igazítsd az EOS digitális tükörreflexes fényképezőgéped működését egy-egy speciális feladathoz vagy helyszínhez, vagy egyszerűen egyéni munkamódszeredhez. Az autofókusz működése beállítható aszerint, hogy hogyan mozog a követési keretben, a multifunkciós gombokat pedig beprogramozhatod úgy, hogy a szemedhez emelt fényképezőgépen is kényelmesen elvégezhesd feladataidat.

EOS Movies

EOS videók

Professzionális nagy felbontású videokészítés

A Canon EOS 5D Mark II forradalmasította a professzionális videokészítést. A professzionális EOS fényképezőgépek jelenlegi generációja ezt a hagyományt folytatva felülmúlhatatlan képminőséget és gyenge fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményt nyújt. A szabványos funkciók biztosítják, hogy a felvétel tökéletesen illeszkedik a nemlineáris szerkesztési munkafolyamatokba.

EOS Professional brossúra

Tekintse meg a Canon nagykövetektől és felfedezőktől származó lenyűgöző képeket és olvassa el a kulisszák mögött rejlő történeteket. A Canon Europe nagykövetprogramjában nagykövetek – a világ néhány legnevesebb fotósa, szakmájuk mesterei – és felfedezők – Európa-szerte hazájuk elismert fotósai és filmesei – egyaránt részt vesznek.
 
További információk a Canon EOS vázak, objektívek és kiegészítők profi fotósoknak kínált választékáról.

EOS rendszer

EOS System

Az EOS fényképezés több egy fényképezőgépnél: az EOS rendszer objektívek, vakuk, tartozékok és szoftverek gyűjteménye, amelyet világszerte számtalan fényképész részesít előnyben.

Canon Professional Network

Canon Professional Network

A Canon Professional Network (CPN) az új történetek, termékfrissítések és multimédiás tartalmak alapvető forrása a professzionális Canon-használók számára. A CPN weboldal ihletet, információt, oktatást és motivációt kínál a professzionális fényképészek, videósok és a haladó szintű lelkes amatőrök számára.

 
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek   |   Sitemap   |   Cookie-kkal kapcsolatos információk spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek spacer image spacer image