spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
A CanonrólTudjon meg többet a Canon szervezetről  |   ForgalmazókTudja meg, hol van a legközelebbi áruház, ahol Canon termékeket és megoldásokat tud vásárolni |   KapcsolatA Canon globális kihelyezettségeinek elérhetőségei Canon Hungaria spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Otthoni megoldások > Termékkereső > Digitális kompakt fényképezőgépek > PowerShot spacer image spacer image
spacer image

PowerShot SX sorozat

Kerüljön még közelebb a 20-szoros zoommal

A nagy látószögű, 20-szoros optikai zoommal működő objektív segítségével elkészítheti az elképzeléseinek pontosan megfelelő felvételeket. Foglaljon még több mindent a képbe a 25 mm-es objektív segítségével, vagy kerüljön igazán közel a távoli témákhoz a 39-szeres ZoomPlus funkció használatával - egy speciális zoom technológia, amely még több látható részletet és még élesebb eredményt biztosít a hagyományos digitális zoomhoz képest.

Ha nagy zoom állással vagy sötétben fényképez, a fényképezőgép könnyen bemozdul, és a felvétel elmosódhat. A Canon úttörő megoldása erre az Intelligens képstabilizátor, egy korszerű, optikai (lencseeltolással működő) rendszer, amely intelligens módon felismeri a jelenetet, és a leghatékonyabb beállításokat alkalmazza az élesebb és tisztább fényképek és videók készítéséhez.

Keresse a következő termékekben:

Útvonalkövetés GPS-szel

Több helyszín meglátogatása után előfordulhat, hogy nehéz visszaemlékezni, melyik felvétel hol készült. A GPS funkcióval rendelkező Canon fényképezőgépek segítenek ezen a problémán. A GPS funkció bekapcsolása után a fényképezőgép minden egyes képhez és videóhoz elmenti a helyadatokat is. A címkeadatok segítségével a felhasználó a mellékelt szoftverben megjelenő térképen megtekintheti a fotók készítésének helyét, és megoszthatja a felvételeket másokkal különböző képmegosztó webhelyeken.

Ezenkívül a GPS-naplózás funkció adott időközönként nyomon követi a helyszíneket még a fényképezőgép kikapcsolt állapotában is, így mindig pontosan követhető a napi útvonal.

Keresse a következő termékekben:

Lélegzetelállító fényképek gyenge megvilágítás mellett

A HS System rendszerrel minden jelenetet valósághűen örökíthet meg. Kevés fényben is kiváló teljesítményt nyújt, minden apró részletet és színt rögzít a felvételen, amely így pontosan adja vissza a pillanat hangulatát. Különleges funkciói a legkülönbözőbb fényviszonyok mellett is használhatók. A hagyományos fényképezőgépekkel összehasonlítva a HS System akár 60%-kal kevesebb zajt, élesebb részleteket és pontosabb színeket rögzít, így a képek igazán gyönyörűek, akár éjjel, akár nappal készültek.

Keresse a következő termékekben:

Azonnali képkészítés – tökélyre fejlesztve

A Smart Auto mód a legkorszerűbb automatikus felvételkészítési mód. Intelligens technológiákat alkalmaz, amelyekkel bárki, bármilyen helyzetben kiváló felvételeket készíthet fantasztikus élességgel, részletgazdagsággal és színhűséggel – mégis egyszerűen. Akár egy múló pillanatot szeretne megörökíteni, akár nyaralás közben kíván feledhetetlen felvételeket készíteni, a Smart Auto mindig segít a legkiválóbb képek elkészítésében.

Az Arcazonosító funkció képes felismerni akár 12 arcot is a felvételen, az élességet pedig automatikusan a felismert arcokra állítja be, végül a felvételeket felcímkézi a nevek szerint, így a lejátszáskor ezek könnyen megkereshetők. Az Arcazonosító funkció által felismert arcokat a Smart Auto is felhasználja, és a fényképezési beállításokat az adott személy kora szerint határozza meg - alvó gyermek esetén például kikapcsolja a vakut és a hangokat, játszó gyerekek észlelésekor pedig bekapcsolja a sorozatfelvételt és a Servo AF/AE funkciót.

Keresse a következő termékekben:

PowerShot

A fényképezés a megfelelő fényképezőgép birtokában valódi szórakozás. Ezért kínál a Canon minden tudásszinthez megfelelő PowerShot modelleket - a spontán, hobbi fényképezőgépektől a kifinomult, teljes kézi vezérléssel beállítható szuperzoom típusokig.

Vakuk

Egy külső vaku teljesen új dimenziókba repítheti képeit. Adjon különleges megvilágítást képeinek a HF-DC2 nagy teljesítményű vakuval, vagy használja segédvakuként, és valósítsa meg kreatív elképzeléseit, például világítsa meg különböző irányból a jelent több részletét.

SELPHY

SELPHY

A kompakt SELPHY fotónyomtatóval másodpercek alatt gyönyörű, hosszú életű nyomatokat varázsolhat digitális fényképeiből – ezenkívül kísérletezhet kreatív képeffektusokkal, különböző elrendezésekkel és nyomtatási formátumokkal is.

Tápellátás

A Canon garantálja készülékei megfelelő tápellátását. A tartalék akkumulátorok, akkumulátortöltők és hálózati adapterkészletek segítségével Ön hosszabb ideig fényképezhet és videózhat, valamint nyugodtan nézegetheti az elkészült képeket, hiszen nem kell aggódnia amiatt, hogy lemerül az akkumulátor.

Puha tokok

Védje kompakt fényképezőgépét a portól és a karcolásoktól elegáns, puha tokokkal.

Vízálló tok

Waterproof Case

A Canon vízálló tokok és ellensúlyok 40 méter mélységig nyújtanak védelmet a fényképezőgépek számára, megnyitva ezáltal a víz alatti fényképezés világát. A könnyűbúvárkodáskor kiválóan alkalmazható eszköz számos vezérlési funkciókhoz biztosít hozzáférést, így például a fehéregyensúly vagy az expozíciókompenzáció is beállítható a különböző víz alatti jeleneteknek megfelelően. A vízálló tokok a szárazföldön is praktikusak: megvédik a gépet a hótól, a homoktól, a portól és a nedvességtől.

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek   |   Sitemap   |   Cookie-kkal kapcsolatos információk spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Használati feltételek spacer image spacer image