PowerShot és IXUS digitális kompakt fényképezőgépek

Az innovatív Canon technológiákkal felszerelt PowerShot és IXUS termékcsalád kiváló képminőséget kínáló, hordozható, kompakt digitális fényképezőgépeivel folyamatosan képezheted magad, és a segítségükkel egyszerűen megoszthatod a legjobban sikerült fotóidat és videóidat. Ezenkívül ez a népes termékcsalád tartalmazza a legjobb digitális kompakt fényképezőgépeket is – mind a teljesen kezdő, mind a szakavatott profik számára.

Profi fényképezőgépek

Bridge fényképezőgépek

Szuperzoom fényképezőgépek

A haladó fotósok számára tervezett profi kompakt fényképezőgépeink tökéletes, hordozható alternatívái vagy kiegészítői a digitális tükörreflexes gépeknek. Ezek a legkorszerűbb technológiák, piacvezető optikai megoldások, intuitív teljes kézi vezérlés és RAW izgalmas kombinációját kínáló fényképezőgépek kivételes teljesítményt nyújtanak akár gyenge megvilágítás mellett is.

Sokoldalú bridge fényképezőgépeink óriási zoomobjektívekkel és DSLR stílusú markolattal rendelkeznek, a kézi beállítások pedig nem szabnak gátat a kreativitásnak. Minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújtanak az átfogó tájképektől az extrém teleobjektíves természetfotókig.

Fotózz le bármit, amit szeretnél, bárhol, amerre jársz a sokoldalú szuperzoom fényképezőgépekkel, amelyek kompakt és stílusos váza erőteljes zoomobjektíveket rejt! Ideális különleges alkalmakra és nyaralásra.

Wi-Fi fényképezőgépek

Automata fényképezőgépek

Víz alatti és kaland-fényképezőgépek

Maradj kapcsolatban utazás közben is a Canon wifis kompakt fényképezőgépeivel Töltsd fel, nyomtasd ki és ments el a képeidet közvetlenül a fényképezőgépről, vagy oszd meg őket azonnal okostelefonon vagy táblagépen keresztül!

Automata fényképezőgépeinket észrevétlenül becsúsztathatod a zsebedbe vagy a táskádba, mégis tartalmazzák a legkorszerűbb technológiákat – így mindenki játszi könnyedséggel fotózhat, videózhat, vagy oszthatja meg a remekbe szabott felvételeket.

Következő útján vagy víz alatti kalandja során a fényképezés új világa tárulhat fel Ön előtt. A strapabíró PowerShot D30 fényképezőgéppel extrém szabadtéri körülmények között is lenyűgöző képeket készíthetsz, ha pedig kompatibilis fényképezőgépéhez vízálló tokot vásárolsz, akár 40 méter mélyen is fényképezhet, valamint megvédheted fényképezőgéped a tengervíztől, a homoktól és a hótól.

Gyenge fényviszonyok között használható fényképezőgépek

A Canon gyenge fényviszonyok között használható fényképezőgépei jelentősen jobb képeket készítenek rossz megvilágítás mellett is. Az optikai eszközök terén szerzett tapasztalataink és a HS System ötvözésével készített fényképezőgépekkel megragadható a pillanat valós hangulata.

Fényképezőgépek utazáshoz

Bármerre is járjon a világban, a Canon könnyű és kompakt úti fényképezőgépei tökéletes útitársak. Könnyen hordozható kialakításuk és nagy teljesítményű optikai zoomjuk révén kiváló minőségben örökítheti és oszthatja meg utazásai során átélt élményeit.

Támogatás kompakt fényképezőgépekhez

Szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás kompakt fényképezőgépedhez.

Korábbi kompakt fényképezőgépek keresése

A korábbi PowerShot és IXUS fényképezőgépek műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.